Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Ünlü Müzik Grubu One Republic Bitcoin (BTC) İle Bilet Satışı Yaptı

0 355

Dünya üzerinde milyonlarca hayranı bulunan ünlü müzik grubu One Republic, Bitcoin (BTC) ile bilet satışı yapacaklarını duyurdu. Buna göre ünlü grup gösteri için Bitcoin kabul eden en büyük ABD’li sanatçılardan birisi olmuş durumda.

Eğlence ve Sanat Alanında Bitcoin Rüzgarı!

Son zamanlarda eğlence ve sanat alanında Bitcoin rüzgarları esmeye devam ediyor. Son olarak da One Republic grubunun BTC ile bilet satışı yapmış olması yatırımcıları heyecanlandırmış durumda. Buna ek olarak kripto paralar ile ödeme yapılabilecek sektör sayısı da giderek artıyor.

Bu adımın oldukça akıllıca olduğunu belirten grubun baş vokalisti Ryan Tedder konuya ilişkin şu şekilde  konuştu:

Grubum ve ben, dünyanın her yerinde sınırsız miktarda varlık, performans, hizmet, satın alma, müzik vb. için ödemelerin nasıl yapıldığının geleceğinin kuşkusuz olduğuna inandığımız bir şeyin parçası olmaktan çok mutluyuz. Bunu akılda tutarak, bir sonraki mantıklı adımı atmamız mantıklıydı. Ayrıca Aralık ayında Bitcoin almayı planladığım özel bir konserim var.

Counting Stars gibi dünya genelinde yüz milyonlarca kez dinlenmeye sahip şarkıları bulunan grup bu adımıyla önemli bir işe imza atmış oldu. Ayrıca görünene göre grup ilerleyen süreçteki konserleri için de BTC ile ilgili özel gelişmeler duyurabilir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.