Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Ukrayna’ya Bitcoin İle Gönderilen Bağışlar 150 BTC’yi Aştı

0 440

Rusya ile bir savaş içerisinde olan Ukrayna’ya dünyanın farklı noktalarından Bitcoin ile bağışlar gelmeye devam ediyor. Toplamda 150 BTC’yi aşan bağışların toplam tutarı ise 6 milyon dolara yaklaşmış durumda. Ukrayna ordusu ve sivillere yardım olması amacıyla resmi olarak duyurulan adrese gönderilen en yüklü bağış ise 80 Bitcoin oldu. Tek seferde gönderilen bu bağışın kim tarafından gönderildiği ise henüz bilinmiyor.

Ukrayna’ya Bitcoin İle Bağış Akını!

Şu anda savaşın getirdiği zorluklar ile mücadele etmeye çalışan Ukrayna’ya Bitcoin ile bağış akını devam ediyor. Duyurulan cüzdan adresine şu ana gönderilen toplam tutar ise 151.77373958 BTC olarak bildirildi. Blockchair tarafından yapılan bu bildiride neredeyse her saat onlarca bağışın cüzdana gönderildiği görülüyor.

Rusya tarafından yapılan saldırılarda halkın bankaya ulaşması zorlaşırken kripto paralara olan ilgi ise patlamış durumda. Ukrayna’nın yerel borsalarından Kuna üzerinde işlemler rekor kırarken halkın en çok sabit değerli coin birimlerine ilgi gösterdiği görülüyor. Şu anda birçok kişi parasını USDT’ye çevirerek değerini korumaya çalışırken Bitcoin ve Ethereum gibi popüler coin birimleri için de işlemler son ayların zirvesinde.

Sporting Lizbon, Bitci Borsası İle Olan Sponsorluk Anlaşmasını İptal Etti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.