Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
+599.21
Ethereum
+2.98
Litecoin
+0.67
DigitalCash
+0.89
Monero
+1.88
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.6
Dogecoin
+0.02

Terraform Labs, Kasasına 139 Milyon Dolarlık Bitcoin (BTC) Daha Ekledi

0 714

Terraform Labs, son bir haftalık süreçte yaptığı yüklü satın alımlara devam ediyor. Son olarak da bugün 139 milyon dolarlık daha Bitcoin (BTC) satın alan Terra ekibinin elinde aktif olarak 30.727  adet BTC tutuyor. Gün içerisinde defalarca satın alım işlemine imza atan ekip yakında Tesla şirketini sahip olduğu Bitcoin varlıkları bakımından geride bırakabilir.

Yukarıdaki görselde resmi olarak şirketlerin elinde bulunan Bitcoin (BTC) varlıklarının miktarı yer almaktadır. Şu anda en büyük BTC varlığına sahip olan şirket konumunda MicroStrategy bulunuyor. Sürekli olarak kripto cüzdanının daha da dolduran bu şirkete ek olarak son günlerde Terra ekibinin önemli bir atağı mevcut. Eğer satın alımlar devam ederse Terra ekibi en büyük 2. Bitcoin (BTC) sahibi şirket konumuna yükselebilir.

Terra Neden Bitcoin Satın Alıyor?

Terraform Labs tarafından satın alınan bu Bitcoin varlıkları projenin yerel sabit değerli token projesi olan UST için rezerv olarak kullanılıyor. Algoritmik işlemlerle sürekli olarak 1 ABD dolarına eşit değerde bulunan UST için Bitcoin rezervleri destek olarak kullanılmakta. Terra ekibinin bu satın alımlarla yaptığı bir diğer hedeflemenin ise Bitcoin’in anonim yaratıcısı Satoshi Nakamoto’ya rakip olmak olduğu biliniyor.

MetaMask, Apple Pay ile Kripto Satın Almaya İzin Veriyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.