Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$57,733.68
-2382.55
Ethereum
$2,961.37
-22.78
Litecoin
$79.48
+0.59
DigitalCash
$28.25
+0.45
Monero
$122.74
+4.3
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.27
-0.03
Dogecoin
$0.13
-0

New York Belediye Başkanı Maaşını Bitcoin İle Alacak

0 274

Kripto para yanlısı çıkışları ile bilinen New York Belediye Başkanı Eric Adams, maaşını Bitcoin (BTC) ile alacağını açıkladı. Kısa bir süre önce CNBC’ye konuşan Adams daha öncesinde ilk 3 maaşını BTC ile alacağını duyurmuştu. Kendisine Bitcoin’in düşüşüyle beraber tekrar sorulan bu soruya başkanın cevabı ise şu şekilde oldu:

Bazen alım yapmak için en iyi zaman düşüşlerdir. Çünkü tekrar yükseldiğinde kar edersiniz. Henüz maaşımı almadım ancak, ilk üç maaşımı Bitcoin ile alacağım.

New York şehrinin Bitcoin alanı için önemli bir konum olmasını isteyen Adams bu konuda atılımlara hazırlandıklarını açıkladı. Henüz çiçeği burnunda bir başkan olan Adams buna rağmen kripto para sektörünün sevgisini kazanmış gibi görünüyor. Buna ek olarak birçok kişi New York şehrini kripto para alanına ilişkin katı atılımlar ile tanımaktaydı. Ancak değişen başkan ile birlikte daha ılımlı hamlelerin gelmesi bekleniyor.

New York Bitcoin Merkezi Olacak!

Bitcoin teknolojisini daha fazla kullanmak istediklerini belirten Adams, New York şehrinin BTC teknolojisinin merkezi olmasını istiyor:

Bitcoin’i kullanmamız gerektiğini düşünüyorum. New York’un, bu tür teknolojilerin merkezi olmasını istiyorum dolayısıyla Bitcoin olarak alacağım ilk maaşım için sabırsızlanıyorum.

Milyarder Yatırımcıdan Bitcoin (BTC) Yatırımcılarına Önemli Tavsiye

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.