Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

MicroStrategy CEO’su Saylor’dan Önemli Bitcoin Yorumu

0 473

Kripto para dünyasında yakından tanınan MicroStrategy CEO’su Micheal Saylor, dün verdiği bir röportajda Bitcoin (BTC) hakkında önemli yorumlarda bulundu. Bitcoin için geçen yıla kıyasla daha fazla ilgi beslendiğini belirten Saylor, eninde sonunda istenen seviyelerin görüleceğine işaret etti ve ekledi:

Hiç bu kadar tutku görmemiştim. Dünyanın her yerinden ilgilenen politikacılarımız var, spor figürlerimiz, her sektörden ilk kez ortaya çıkan kapitalistlerimiz ve diğer entelektüel figürlerimiz var. Her gün başka bir büyük banka Bitcoin (BTC)’i benimsiyor. Büyük yatırımcılar, bu kripto yürütme emriyle Amerika Birleşik Devletleri Başkanından yeşil ışık aldı. Yani JPMorgan geliyor ve Bank of America ve Goldman Sachs geliyor. Bu sadece bir zaman meselesi.”

Micheal Saylor tarafından yapılan açıklamalara göre, dünyada artan enflasyon oranları ve fiat para birimlerindeki düşüş insanları bu alana itiyor. Bitcoin 2022 etkinliğinde konuşan usta isim, geçen yıla göre iki kat daha fazla ilgi olduğunu belirtti. Buna ek olarak, insanların paralarını enflasyondan koruyabilmek için Bitcoin gibi seçenekleri tercih ettiği eklendi.

Amerika’da değişen yönetimin ardından kripto para dünyasına ilişkin daha ılımlı adımlar atıldı. Bununla birlikte de milyarlarca dolarlık varlığı yöneten şirketler bu sektöre akın etmiş durumdalar. Yaşanan bu olumlu hareketlerin uzun vadeli yatırımcılar için günün sonunda kazancı getirebileceği belirtilmekte.

2 Popüler Ethereum Balinası, Ceplerini Shiba Inu İle Doldurdu

 

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.