Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,945.38
-2674.82
Ethereum
$3,029.82
-135.97
Litecoin
$77.74
-1.62
DigitalCash
$27.12
-2.05
Monero
$115.76
-5.8
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.31
-1.44
Dogecoin
$0.15
-0

Kanadalı bir şirket 2 milyon dolarlık bitcoin aldı!

0 334

Kanadalı bir şirket 2 milyon dolarlık bitcoin aldı!

Kanada merkezli artırılmış gerçeklik sağlayıcısı NexTech AR Solutions, 29 Aralık’ta yayınlanan bir basın açıklamasına göre 2 milyon değerinde Bitcoin (BTC) satın aldı. NexTech AR Solutions, ABD’de OTCQB piyasasında listelenen tek saf oyun şirketidir.

Hisse senetleri aynı zamanda Kanada Menkul Kıymetler Borsası’nda 6,52 Kanada Doları değerinde el değiştiriyor. 2021’de NexTech, hazinesinin daha büyük bir kısmını Bitcoin’e yatırmaya kararlı. Şirketin CEO’su Evan Gappelberg, kripto para birimi bahsinin yeni sermaye çeşitlendirme stratejisinin bir parçası olduğunu söylüyor:

“BİTCOİN’E YAPTIĞIMIZ YATIRIM, HİSSEDARLARIMIZ İÇİN UZUN VADELİ DEĞERİ EN ÜST DÜZEYE ÇIKARMAK AMACIYLA YENİ SERMAYE ÇEŞİTLENDİRME VE TAHSİS ETME STRATEJİMİZİN BİR PARÇASIDIR.”

Şirket uygulama oluşturma, video konferanslar düzenleme, eğlence, eğitim ve ticaret için promosyon kampanyaları düzenlemek gibi özellikler sunan sürükleyici 3 boyutlu alışveriş için AR tabanlı çözümler sunuyor. IKEA gibi ticari devler bu teknolojiyi benimsemiş durumda.

NexTech CEO’su: Bitcoin, altına yetişecek

Gappelberg, uzun vadede Bitcoin’in altının piyasa değerine yetişmesini beklediği için; uzun vadeli bir değer deposu olarak kabul ediyor:

“BU İLK YATIRIM, BİTCOİN’İN UZUN VADELİ BİR DEĞER DEPOSU VE ŞU ANDA %0.06 GETİRİ SAĞLAYAN NAKİT PARADANSA DAHA UZUN VADELİ DEĞER KAZANMA POTANSİYELİNE SAHİP, ÇEKİCİ BİR YATIRIM VARLIĞI OLDUĞUNA DAİR İNANCIMIZI YANSITIYOR. TOPLAM PİYASA DEĞERİ 500 MİLYAR DOLAR OLAN BİTCOİN, TOPLAM PİYASA DEĞERİ 10 TRİLYON DOLAR OLAN ALTININ DİJİTAL BİR VERSİYONU. DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN BİR PARÇASI OLARAK DİJİTAL ALTINA DOĞRU BİR PARADİGMA KAYMASININ SÜRDÜĞÜNÜ; BİTCOİN’İN TIPKI ALTIN GİBİ BİR DEĞER DEPOSU OLARAK GİDEREK DAHA FAZLA ALTINA YETİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.”

Enflasyondan korunmak için Bitcoin’e yatırım yapan halka açık şirketler, 2020’nin gündemini en çok meşgul eden konulardan biri oldu. Square, MicroStrategy ve çok sayıda küçük şirket, şimdiden öncü kripto para birimine dönerek yeni bir hareket oluşturdu. 21,8 milyar doların üzerinde Bitcoin, şu anda kurumsal hazinelerde bulunuyor.

Kaynak: Bitcointreasures.org

NexTech ayrıca finansal danışmanlık firması Guggenheim Partners ve sigorta devi Mass Mutual’dan, dünyanın en büyük kripto para biriminin kurumsal olarak benimsenmesini hızlandıran şirketler olarak bahsediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.