Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,031.53
-288.68
Ethereum
$3,073.74
+15.98
Litecoin
$79.01
+0.81
DigitalCash
$28.04
-0.32
Monero
$121.65
+0.54
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.04
-0.27
Dogecoin
$0.15
-0

Kaliforniya, Bitcoin ve Kripto Para Sektöründeki Şirketleri Destekleyecek

0 429

Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde faaliyet gösteren şirketler için yasal bir çerçeve oluşturan bir icra emri (EO) imzaladı.

EO, en önemli önceliklerinden birinin “GovOps, kamu hizmetlerini ve gelişen ihtiyaçları karşılamak için blok zincir teknolojilerini dağıtma fırsatlarını keşfedecek” olduğunu söyledi.

EO, yeni düzenleyici çerçeveyi oluştururken çeşitli ulusal öncelikler belirliyor. Bunların başındaysa sadece Bitcoin veya daha büyük ölçekte faaliyet gösteren tüm şirketler için tutarlı ve şeffaf bir iş ortamının yaratılması olarak belirtildi.

Emir, Ticaret ve Ekonomik Kalkınma Valiliği (GO-Biz) ve İşletme, Tüketici Hizmetleri ve Konut Ajansı (BCSH) ve Mali Koruma ve Yenilik Bakanlığı (DFPI) başkanlığı arasındaki bir paydaş geri bildirim sisteminin kurulmasını içeriyor. Bu koalisyon, eyalet ve federal düzenleyici otoriteleri uyumlu hale getirmeyi amaçlayacak. Düzenleyiciler, Kaliforniya ve ötesindeki şirketler ve düşük gelirli ekonomik topluluklar dahil olmak üzere çeşitli paydaşlardan veri toplayarak, alanın nasıl düzgün bir şekilde işletileceği konusunda geri bildirim almak için birlikte çalışacaklar.

DFPI, federal yönergeler doğrultusunda kapsamlı düzenleme geliştirmeye yönelik kamu sürecine katılmayı planlıyor. DFPI’nin, halihazırda finansal ürünlerinin en alt segmentinde faaliyet gösteren şirketlerden gönüllü başvurularda bulunurken, Kaliforniya Tüketici Mali Koruma Yasası (CCFPL) hakkında kamuoyundan görüş talep etmesi bekleniyor. Vali, sağlıklı bir ekonomiyi desteklemek için yeni prosedürlere yol açacak açık ve şeffaf düzenleyici prosedürler için çabalıyor.

Vali Newsom, “Kaliforniya küresel bir inovasyon merkezi ve sorumlu inovasyonu teşvik ederek, tüketicileri koruyarak ve bu teknolojiyi kamu yararına kullanarak, gelişmekte olan bu teknolojiyle başarı için bunu kuruyoruz.” dedi.

Elon Musk, Bu Hamlesiyle ApeCoin (APE) İçin Yeni Bir Sıçrama Yarattı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.