Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,375.38
+225.65
Ethereum
$3,271.79
+84.16
Litecoin
$86.57
+2.15
DigitalCash
$31.91
+0.73
Monero
$121.41
-1.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.95
+0.01
Dogecoin
$0.16
0

İşte 4 Usta Analiste Göre, Bitcoin’in Göreceği Seviyeler

0 379

İşte 4 Usta Analiste Göre, Bitcoin’in Göreceği Seviyeler

Bitcoin (BTC), yaklaşık üç yıl sonra ilk kez 17.500 dolar seviyesini kırdı. Lider kripto paradaki yükseliş son zamanlarda durdurulamıyor. Peki BTC’deki ralli devam edecek mi yoksa bir düzeltme mi yaklaşıyor? İşte usta analist ve uzmanlardan Bitcoin tahminleri…

İşte usta analist ve uzmanlardan Bitcoin tahminleri

CoinMarketCap verilerine göre, önde gelen kripto para birimi Bitcoin güçlü yükseldi ve 17.500 doları kırdı. BTC bu fiyatları en son Ocak 2018’de gördü. Blockchain analiz şirketi IntoTheBlock’a göre, bu seviyelerde var olan tüm Bitcoin adreslerinin %98,94’ü kâr elde etti. Peki Bitcoin bu yükseliş eğilimini sürdürebilecek mi? İşte usta analist ve uzmanlardan Bitcoin tahminleri…

Kaynak: IntoTheBlock

Nicholas Merten: Bitcoin 20.000 dolara ulaşmadan önce bir düzeltme olabilir

Kripto analisti Nicholas Merten, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara ulaşmadan önce bir düzeltmeye ihtiyacı olacağını söyledi. Nicholas Merten konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

HEPİNİZE MANTIKLI DAVRANMAK İSTİYORUM. PİYASADA OLAĞANÜSTÜ FİYAT HAREKETLERİ YAŞIYORUZ. BURADA AKILDA TUTULMASI GEREKEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY VAR Kİ “ŞU ANDA NEREDE OLDUĞUMUZU ANLAMANIN” KRİTİK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. 2020 MART AYININ EN DÜŞÜK SEVİYESİNDEN TOPARLANIRKEN GERÇEKTEN ÜÇ MİNİ DÖNGÜ YAŞADIK. VE DAHA ÖNCE HER İKİSİNİN DE 30 GÜN CİVARINDA DEĞİŞTİĞİNİ GÖREBİLİYORUZ… BURAYA 32 GÜNDE GELİYORUZ, YANİ YAKLAŞIK AYNI ZAMANDA BURADA İLK MİNİ DÖNGÜ ETRAFINDA… GÖRÜNÜŞE GÖRE BURADA BİRAZ SOĞUMAYA BAŞLIYORUZ. İŞLERİ OLABİLDİĞİNCE MUHAFAZAKAR TUTMAK İSTİYORUM. BİRÇOK İNSAN BURADA TUTUYOR. ANCAK BURADAKİ KİLİT NOKTAM, ŞİMDİDEN %52, BELKİ %53 ARTTIĞIMIZ İÇİN, GERÇEKTEN BURADA BİRAZ SOĞUMA ALABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. HENÜZ 20.000 DOLARA KADAR TEST OLMAYABİLİR.

Ünlü Yatırımcı Novogratz Bitcoin Fiyatı İçin Sıradaki Hedefini Açıkladı

Usta analist: Bitcoin 2021’in ilk çeyreğinde ATH’yi görecek

Nicholas Merten, BTC‘nin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmaya hazırlandığını düşünüyor. Nicholas Merten konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BURADA… ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ HAFTA BOYUNCA, ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ AY BOYUNCA DEVAM EDECEK… TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK SEVİYELERİNE GERİ DÖNECEĞİMİZ 2021’İN İLK ÇEYREĞİNE YÖNELİK BİR HEDEFİMİZ OLDUĞU ANA GELİYORUZ … ODA, BU FİYAT ARALIĞINDA GEÇEN SEFER OLDUĞUNDAN BİRAZ DAHA SESSİZ. YAKLAŞIK ÜÇ YIL ÖNCE ARALIK 2017’Yİ HARARETLE HATIRLIYORUM. BU FİYAT ARALIĞINA GERİ DÖNDÜĞÜMÜZDE NEREDEYSE ÜÇ YIL GEÇMİŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNMEK ÇILGINCA.

Mike McGlone: Bitcoin fiyatı 20.000 dolar yolunda ilerliyor

Bloomberg’in emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin’de yükselişte kalıyor ve 20.000 dolar yolunda sağlam adımlarla ilerlediğini belirtiyor. Mike McGlone konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BİTCOİN GEÇMİŞ YILLARDA OLDUĞU GİBİ PARABOLİK BİR YÜKSELİŞ YAŞAYABİLİR. DÜNYADA HİÇ BEKLENMEDİK BİR GELİŞME OLMADIĞI TAKDİRDE BU HİKAYENİN GERÇEKLEŞMESİNİ BEKLİYORUM. ÖNÜMÜZDEKİ POTANSİYEL SEVİYELER YENİ ZİRVELERDİR.

Josh Rager: Bir sonraki ana günlük/haftalık direnç 18.953 dolar ile 19.187 dolar arasında olacak

Analistler, Bitcoin ralli ortasında önemli makro direnç seviyelerinin üzerine çıkmaya devam ederken daha fazla yükseliş bekliyor. Usta analist Josh Rager, lider kripto para birimi hakkında şu yorumu yaptı:

BİTCOİN, GÜNLÜK VE YÜKSEK ZAMAN DİLİMLERİNDE HER BİR DİRENCİ PARÇALIYOR 17.150 DOLARIN ÜZERİNDEKİ KAPANIŞLA, BİR SONRAKİ ANA GÜNLÜK/HAFTALIK DİRENÇ 18.953 DOLAR İLE 19.187 DOLAR ARASINDA OLACAK.

Jason Deane: Bitcoin 6 ay içinde 20 bin doları görecek

Quantum Economics’in analisti Jason Deane de Bitcoin’e yönelik tahminini paylaştı. Dünyaca ünlü analiste göre, Bitcoin 6 ay içinde 20 bin doları görecek. Jason Deane konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

20 BİN DOLAR BENİM GÖRÜŞÜME GÖRE, MUHTEMEL BİR HEDEF. BEN BU HEDEFE 6 AY İÇİNDE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.