Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,879.99
-842.42
Ethereum
$3,140.66
-30.06
Litecoin
$88.44
+4.09
DigitalCash
$30.32
-0.53
Monero
$120.84
+0.02
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.40
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Fidelity, Önümüzdeki Haftalarda Kurumsal Bitcoin Ticaretine Başlıyor

0 359

ABD’li 7 trilyon dolarlık yatırım firması Fidelity, önümüzdeki haftalarda kurumsal müşteriler için Bitcoin (BTC) ticareti başlatacak. Firmanın yatırımcılarının bir kısmı halen kripto para birimi kullanıyor.

Anonim bir kaynağa dayandırılan yayına göre, Fidelity’nin kripto para birimine odaklanmış çözümlemesi Fidelity Digital Assets’ın mevcut hizmet yelpazesine ekleneceği açıklandı.

Bağlı ortaklık Ekim 2018’de başlatıldı. Bu yıl mart ayından itibaren planlanan tezgah üstü (OTC) alım satım işlemlerinin öncesinde kripto para gözaltı hizmeti sundu. Şimdi kaynak, Fidelity kullanıcıları için birkaç hafta kadar kısa bir süre içinde ticaret tarafının yayınlanacağı belirtti. Kaynak diğer OTC teklifleri gibi büyük hacimli işlemcileri hedef alacak.

Fidelity’in gelecekteki yönünün Bitcoin alanıyla daha fazla entegrasyon içereceği belirtiliyor. Şirket sözcüsü Arlene Roberts, “Şu anda platformumuzda desteklediğimiz belirli bir dizi müşterimiz var.” dedi. Roberts, şöyle devam etti: “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına, yetki alanlarına ve diğer faktörlere bağlı olarak önümüzdeki haftalarda ve aylarda hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Şu anda hizmet sunumumuz Bitcoin’e odaklanıyor.”

Kurumsal Yatırımcıların Yüzde 22’si Kripto Para Kullanıyor

Rapor, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve hedef pazarında Bitcoin için tutarlı bir talep ortaya koyduğunu açıklayan bir araştırmanın sonucunda geldi. Spesifik olarak, yanıt veren 400’den fazla kurumsal yatırımcının yüzde 22’si, portföylerinin bir parçası olarak kripto para birimine sahip olduklarını söyledi. Neredeyse yarısı buna dahil olmak için sempatik bakıyor.

Fidelity Digital Assets Başkanı Tom Jessop, “Daha fazla kurumsal yatırımcı, doğrudan ya da hizmet sağlayıcılar aracılığıyla dijital varlıklarla ilgileniyor. Çünkü blok zinciri teknolojisinin finansal piyasalar üzerindeki potansiyel etkisi – yeni ve eski- daha kolay ortaya çıkıyor.” dedi.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter  İnstagram

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.