Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,351.31
+76.66
Ethereum
$3,144.64
-2.02
Litecoin
$84.85
+1.17
DigitalCash
$30.43
+0.48
Monero
$120.01
+1.62
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.58
+0.45
Dogecoin
$0.15
0

Bitcoin, Dijital Altın Olabilir

0 259

Bitcoin, Dijital Altın Olabilir .

Intercontinental Exchange CEO’su Bitcoin’in “dijital altın” olabileceğini, ancak önce günlük işlerde daha fazla kullanılması gerektiğini söyledi.

Her üç ayda bir yapılan kazanımlar sırasında Perşembe günü ICE başkanı Jeffrey Sprecher, işlemlerde kullanımı btc’nin uzun vadeli bir değer deposu haline getirmenin ön şartı olarak gördüğünü söyledi. Btc vadeli işlem piyasası işleten şirketin Bakkt iştiraki, bu hafta müşterilerin Starbucks’tan başlayarak tüccarlardan mal satın alma uygulaması geliştirdiğini açıkladı. Sprecher, pek çok Bakkt çalışanının dijital altın olarak bitcoin gördüğünü söyledi. (Bu nedenle, dikkat edilmesi gereken, mevcut bitcoin topluluğunun çoğunu yaptığıdır.) Ona göre, bu erken.

ALTIN

“Çünkü ben yaşlıyım, altının değerli bir mağaza haline geldiğini düşünüyorum çünkü bir noktada bu bir para birimi” dedi. “Altın paralarımız vardı, dolaşımdaydı ve zaman içinde harcama kabiliyetinin doğası gereği,… değer dolu bir mağaza haline geldi ve bugün, bilirsin, bir krizde hepimiz altını bir ödeme şekli olarak kabul ediyoruz. ”

“Gerçek kullanım durumları olmadıkça tüm alanın alakalı olacağını ve ve büyüyeceğini düşünmüyoruz ve yapıyoruz…… bir kullanım durumunun ödemeler yoluyla değerin dijital aktarımı olacağını düşünüyoruz.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.