Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,322.91
+671.32
Ethereum
$3,000.37
-13.53
Litecoin
$79.37
-0.8
DigitalCash
$28.54
+0.53
Monero
$114.96
-2.71
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.43
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Bitcoin ponzi şeması için hakim kararını verdi

0 296

Bitcoin ponzi şeması için hakim kararını verdi .

Amerika Birleşik Devletleri mahkemesi, düzenleyicilere, iddia edilen Bitcoin ( BTC ) Ponzi planına karşı, 11 milyon dolarlık yatırımcıları dolandırdığı iddia edilen bir dava açtı .  Bir de dosyalama 6 Aralık tarihli Nevada Birleşik Devletler Bölge Mahkemesi’ne, Hakim Jennifer A. Dorsey Commodity Futures Trading Komisyonu (lehinde karar verdi .

Dorsey, “… Bunun, statükoyu korumak, müşterileri daha fazla zarar ve zarara karşı korumak ve Komisyonun yasal görevlerini yerine getirmesini sağlamak için önyargılı ve diğer adil bir rahatlama sağlamak için uygun bir durum olduğunu düşünüyorum” dedi. Circle şimdi varlıklarını donmuş görecek ve CFTC daha fazla yasal işlem yapmadan önce mali kayıtlarını inceleyebilecek. CFTC başlangıçta Circle Society ve Saffron’u Eylül sonunda, yatırımcıların sonuncusu 11 milyon dolarlık Bitcoin ikili opsiyon teklifini sürdürdüklerinden şikayetçi olduklarından şikayetçi oldu. O sırada, düzenleyici şirketin faaliyetlerini bir Ekim basın açıklamasında belirten bir Ponzi planına benzetti :

“Şikayete göre, sanıklar, Saffron’un Saffron’un ticaret uzmanlığı iddialarını iddia ederek ve sahtekarlığını sürdürmek için kullanılan ve Saffron’u sahtekârlık etmek için kullanılan bir varlık olan Circle Society tarafından işletilen bir havuza katılmak için halktan en az on dört üyeden hileli olarak fon talep ettiler. % 300’e varan getiri oranları. ”

ABD kripto satışından sonra gidiyor

Olaylar, hem CFTC hem de mali müşavir olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ( SEC ) tarafından, yasaya uygun olmayan kripto para birimi işlemleriyle ilgili giderek artan kalıcı çizginin altını çiziyor .  İcra eylemi, yasal olarak ilk para teklifleri veya ICO’lar aracılığıyla jeton satışları ile ilgili uygulamaları gözlemleyen yasal düzenlemelerle, yasal şirketleri bile etkilemeye devam ediyor .  Bunlar arasında, SEC’le 2017 satışına ilişkin uzun bir yasal savaşın ardından neredeyse kapanan Kanadalı mesajlaşma şirketi Kik de bulunuyor .

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.