Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,452.22
-602.84
Ethereum
$3,217.79
+19.39
Litecoin
$84.98
-1.05
DigitalCash
$31.31
-0.45
Monero
$121.68
-0.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.25
-0.25
Dogecoin
$0.16
-0

Bitcoin Düşerken Madencilik Zorluğunda Yeni Rekorlar Kırılıyor

0 372

Kripto para lideri Bitcoin (BTC) gün içerisinde 38.000 doların altını görürken madencilik zorluğunda yeni rekorlar kırılmaya devam ediyor. Glassnode ve BTC.com tarafından doğrulanan verilere göre Bitcoin’de ağ zorluğu tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. İşte detaylar..

Madencilik Zorluğu 26 Trilyonu Geçti

Geçtiğimiz yıl yasakların ardından madencilik zorluğunda sert düşüşlerin yaşandığına şahit olmuştuk. Şimdi ise bu durumun tekrardan pozitife döndüğünü görüyoruz. Son olarak da 26 trilyona kadar ulaşan madencilik zorluğu dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz ayın üstüne %9,32 eklenerek güncellenen bu son durum madencilik sektörünün inanılmaz büyümesini bir kez daha gözler önüne sermiş durumda.

Madenciler Bitcoin’e Güveniyor!

Haber yayın saatleri itibariyle 37.700 dolar noktasından işlem gören Bitcoin bugün sert bir negatif kırılma yaşadı. Ancak madencilik verilerine bakılırsa madenciler bu durumu çok da umursamıyorlar. Birçok madencilik şirketi halen ellerinde tuttuğu varlıkları satmakta direnirken madencilik güçlerini de arttırmaya devam etmekte. Yaşanan bu direnişin BTC yatırımcıları için de uzun vadeli düşünceler için olumlu etki bırakması bekleniyor.

Bitcoin madencilik sektörü son günlerde önemli kısıtlamalara maruz kalsa da büyümesi durdurulamıyor. Özellikle de Asya ülkelerinden gelen kısıtlama ve yasaklar madencileri zorlamıştı. Ancak kısa bir süre önce dev teknoloji şirketi Intel’in de bu alana giriş yapacak olması madencileri ve yatırımcıları heyecanlandırmış durumda. Madenciler için çeşitli çipler üretmeyi planlayan şirket bu adımıyla piyasaları daha da ateşleyebilir.

Türk Yatırımcı League of Kingdoms (LOKA) Projesine İlgi Duyuyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.