Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,540.48
+319.3
Ethereum
$3,572.43
-12.72
Litecoin
$94.64
-3.05
DigitalCash
$38.35
+0.13
Monero
$136.75
-1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.23
+0.45
Dogecoin
$0.22
+0.03

Birleşik Krallık İlk Kez NFT Ürünlerine El Koydu

0 517

Birleşik Krallık’ta polisin ilk kez NFT ürünlerine el koyduğu açıklandı. Birleşik Krallık Gelir ve Gümrük İdaresi (HMRC) tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu NFT ürünlerine dolandırıcılık soruşturması kapsamında el konmuş durumda. İşte detaylar..

NFT’lere Polis Tarafından El Kondu

Toplamda 1.4 milyon sterlin değerinde bir dolandırıcılık soruşturması yürüten yetkililer bu kapsamda 3 adet üç non-fungible token’a (NFT) el koymuş durumda. Konu hakkında yetkililerden gelen açıklama ise şu şekilde:

Non-fungible token’a el koymuş olmamız, kripto varlıkları kullanarak HMRC’den saklanabileceğini düşünenler için uyarı niteliğindedir.” dedi ve “Mal varlıklarını gizlemeye çalışan suçlulara ayak uydurabilmek için sürekli yeni teknolojilere adapte oluyoruz.”

NFT Ürünleri Dolandırıcılıkta Kullanılmaya Başlandı

Her geçen gün biraz daha büyüyen NFT çılgınlığı artık çok farklı alanlarda kullanılmaya başlanmış durumda. Bunlardan biri de ne yazık ki kötü amaçlı kişilerin dolandırıcılık girişimleri oluyor. Çeşitli NFT ürünleri ile birlikte insanları dolandırmaya veya kara para aklamaya çalışan kişiler ise ülkelerin mali otoriterleri tarafından özenle araştırılıyor. Ülkeler bu kapsamda yeni yasalar ve tespit yöntemleri üzerinde çalışırken el konan NFT ürünlerine nasıl değer biçileceği ise henüz netleştirilmiş değil.

Shiba Inu (SHIB) Artık Kendi Restoranına Sahip!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.