Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.55
-1098.2
Ethereum
$3,553.63
-54.35
Litecoin
$104.25
+8.94
DigitalCash
$39.98
+1.66
Monero
$135.29
-0.63
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$34.28
+1.61
Dogecoin
$0.22
-0

Binance’ten Automata Network’e (ATA) Stratejik Yatırım Kararı

0 372

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance’ten Automata Network’e (ATA) stratejik bir yatırım kararı alındığı duyuruldu. Şirketin risk sermayesi kolu ve inovasyon kuluçka merkezi olan Binance Labs aracılığıyla yapılacak olan yatırım ATA yatırımcılarını heyecanlandırmış görünüyor. Buna ek olarak haberin kısa sürede yayılmasıyla birlikte ATA coin projesinin değeri bir anda fırlamaya başladı. İşte detaylar..

Automata Network (ATA) Yatırım Haberiyle Artışa Geçti

Binance tarafından alınan kararla birlikte ATA’nın gün içerisinde 0.60 dolara kadar çıktığını gördük. Son 24 saatlik süreci %22’lik artışla sürdüren coin projesinde işlerin iyi gittiğini söylemek mümkün.

Yatırım haberiyle Automata Network (ATA) kısa sürede artışa geçerken Binance tarafından bu yatırım haberi şu şekilde duyuruldu:

Binance’in risk sermayesi kolu ve inovasyon kuluçka merkezi Binance Labs, dApp’ler için gizlilik aracı yazılımları sağlayan merkezi olmayan bir hizmet protokolü olan Automata Network’e yaptığı en son stratejik yatırımını duyurmaktan memnuniyet duyar.

Web3’ün şeffaf ve izlenebilir etkileşimleriyle ilişkili sorunlu noktaları çözen Automata Network son zamanlarda oldukça başarılı işlere imza atıyor. Bu durum Binance’in gözünden de kaçmazken kısa sürede yatırım hamlesi kararı geldi. Söz konusu karara ilişkin Binance Labs Fonu Başkanı Bill Chin tarafından şu yorum geldi:

“Automata Network, adil bir Web3’ün gizliliğin sistematik faydalarından nasıl türetildiğine dair sezgisel anlayışıyla hedefi vuruyor. Binance Labs, Automata bölgede bir sonraki seviyeye inşa ederken, Web3’ü, özellikle ara yazılım hizmetlerini getirmeyi dört gözle bekliyor.”

Binance’ten Ünlü Ekonomi Dergisine Dev Yatırım

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.