Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,934.48
+1045.93
Ethereum
$3,591.11
+25.95
Litecoin
$94.91
+0.63
DigitalCash
$38.37
+0.76
Monero
$135.84
-2.38
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.41
+0.83
Dogecoin
$0.22
+0.03

Binance’dan Facebook Libra’ya Rakip Geliyor. Karşınızda Venüs

0 372

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, Facebook’un Libra’sıne rakip olarak venüs adlı “bölgesel versiyonunu” piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı. Resmi duyuruya göre, kripto para biriminin arkasındaki ana fikir şu anda kurulu olan finansal hegemonya ile mücadele ederken, şirketin kripto para birimi alanında lider konumda yer almasından yararlanıyor. 

Venüs Başlıyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance Resmi duyuru  ile Venüs adında yeni projesine başlatmak niyetinde olduğunu ortaya çıkarmıştır. Her zaman olduğu gibi dürüst olan Binance, ilhamın şu anda ciddi düzenleyici engellerle karşılaşan Facebook’un Libra’sından alındığını gizlemedi

Binance, “yeni bir para birimi başlatmak ve Venüs denilen bağımsız bir“ Facebook Libra’nın bölgesel versiyonu ”oluşturmak için zamanın verdiği teknolojik inovasyon gücünü kullanmayı umuyor. Görünüşe göre, Binance, geleneksel fiat para birimleri yerine “aşamalı olarak” geçmesi amaçlanan yerelleştirilmiş istikrarlı madeni paralar atmaya niyetli görünüyor. 

Daha da ileri giderek, değişim aynı zamanda sadece topluluk içinde değil, düzenleyiciler ve diğer işletmelerle de güçlü bağlantılar kurmayı başarmış kurulmuş bir blok zincir işletmesi olarak konumundan yararlanacağını belirtti.  

Binance resmi açıklamasına gitmek için tıklayınız.

Güncel kripto para haberleri, kripto para airdrop ve ico paylaşımları için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : FacebookTelegramTwitter

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.