Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,772.27
+2410.69
Ethereum
$3,053.42
+109.89
Litecoin
$81.40
+3.39
DigitalCash
$29.71
+1.98
Monero
$116.68
+4.36
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.19
+1.43
Dogecoin
$0.16
+0.01

Binance FATF Kurallarına Uymak İçin Coinfirm İle Ortaklık Kurdu

0 320

Binance FATF Kurallarına Uymak İçin Coinfirm İle Ortaklık Kurdu .

Önde gelen kripto para borsalarından Binance, kara para aklamayı önleme (AML) uyumluluğunu geliştirmek için kripto analitik girişimi Coinfirm ile ortaklık kurdu.

FATF uyumluluğu için yeni platform

3 Ekim’de yayınlanan basın bültenine göre, Coinfirm’in blockchain-agnostik AML Platformunun entegrasyonu, Binance’in Mali Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından yayınlanan AML kurallarına uygunluğunu sağlayacak.

FATF tarafından oluşturulan yeni önlemler diğer maddelerin yanı sıra, kripto para operatörlerinin kripto fonu gönderenlerin ve alıcıların arkasındaki kimliği belirlemesini, yasadışı faaliyetlerde bulunmadıklarından emin olmak için gerekli incelemeleri yapmalarını ve risk tabanlı programlar geliştirmelerini gerektiriyor.

Binance, ticaret platformunda sunulan 1.200’den fazla dijital para birimi, token ve çeşitli blockchain ile ilgili olarak AML risklerini değerlendirmek ve analiz etmek için Coinfirm’in ürünlerini kullanacak.

binance partner confirm ile ilgili görsel sonucu

FATF kripto sektörünü karıştırdı

Daha önce de bildirildiği üzere, kripto piyasası toplayıcısı CoinGecko, borsasının Trust Score algoritmasını geliştirmek ve kullanıcılara dolandırıcılık ve saldırıları bildirmeleri için bir yol sağlamak amacıyla Coinfirm ağına katılmıştı.

XRP’nin arkasındaki San Francisco merkezli teknoloji girişimi Ripple da, XRP’nin AML önlemleriyle uyumunu keşfetmek için ile bir anlaşma imzalamıştı.

FATF’in kripto para birimi borsaları üzerindeki kontrolünü güçlendirme çabaları hakkında yorum yapan Coinbase’in uyumluluktan sorumlu yöneticisi Jeff Horowitz şöyle dedi:

“FATF’nin bunu neden yapmak istediğini anlıyorum. Ancak bu sektöre banka mevzuatlarını uygulamak daha fazla kullanıcıyı kişiler arası işlem yapmaya zorlayabilir, bu da yasaların uygulanmasında daha az şeffaflığa sebep olur.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.