Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,669.18
+3302.77
Ethereum
$3,100.20
+114.84
Litecoin
$80.74
+0.06
DigitalCash
$29.52
+1.7
Monero
$118.00
+3.94
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.68
Dogecoin
$0.15
+0.01

Binance Açıkladı; Decred Fırladı!

0 309

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından yapılan açıklama, hareketliliğe neden oldu. Decred adlı kripto para birimi büyük bir artış yaşadı.

Resmi olarak Binance cephesinden yapılan listeleme açıklamasıyla beraber Decred %30’luk değer artışı yaşadı. Böylelikle 50 USD sınırının üzerine çıkarak son 3 ayın en yüksek rakamını görmüş ordu.

Son zamanlarda listelemeye alacağı kripto paralarla alakalı ani çıkışlarda bulunan kripto para borsası DCR’yi yükseltti. Yaptığı duyuruların ardından kısa süre içerisinde yaşanan çıkışlar, yeni kriptolar için umut verici.

Yaşanan yüksek değer artışlarıyla beraber DCR’de mevcut olan yükselme yeni yatırımcılar için dikkat çekici.

Decred(DCR) kripto para biriminden para alınmayacak

Binance tarafından yapılan listeleme DCR/BNB ile DCR/BTC çiftlerini içeriyor. Aynı zamanda kripto paranın platformda bulunmasıyla alakalı herhangi bir ödeme yapmayacak olması da dikkat çekici.

Son verilere göre duyuru öncesinde yaklaşık 38 USD seviyesinden el değiştiren Decred, duyuru sonrasındaki değer artışıyla dikkat çekti.

3 aylık periyot içerisinde ilk kez tekrar bu kadar yüksek fiyata çıkması, Decred için heyecan verici bir gelişme.

KuCoin de duyuru yapmıştı

Decred için işler son zamanlarda iyiye gidiyor. Dünyanın en çok işlem hacmi olan borsalarından KuCoin de listelemeyi duyurmuştu. Decred’i DCR/BTC ve DCR/ETH olmak üzere iki ayrı çift için platforma almıştı.

DCR’nin gidişatı pozitif yönde devam eder mi?

Kripto paralardaki listelemelerde yaşanan sürprizlerin devam etmesiyle beraber özellikle DCR’de sürprizler yaşanabilir.

Pozitif yönlü değer artışı sayesinde daha çok yatırımcının tercihi olması en önemli nokta. Alımların sürekliliğini koruyacak şekilde ilerlemesi zirve fiyata çıkmasında etkili olabilir.

Şu an için el değiştirdiği fiyat seviyesinin daha önce de yaşanmış olması önemli detaylardan biri. Önemli olan kritik detay Decred’in bu fiyatları aşıp aşamayacağı sorusu. Popülerleştiği dönemlerde bu sorunun cevabını net şekilde verebilmesi mümkün.

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.