Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

ViaBTC’nin Viat Coin’i 8 Ekim’de Coinex Üzerinden Satışa Çıkıyor

0 484

ViaBTC tarafından çıkarılması uzun süredir beklenen kripto para için resmi duyuru yapıldı.

Resmi siteden ve Twitter sayfalarından yapılan duyuruda, yeni Viat token’i 8 Ekim tarihinde satışı başlayacak. Heyecan verici haber, kripto para dünyasında kartların yeniden karılmasına sebep olabilir. ViaBTC’nin uzun süredir üzerinde durduğu kripto paranın değeri boğa piyasasıyla uçabilir.

Kripto madencilikte 2.0 dönemi yaşanırken, Viat Token’i bu özelliğiyle birlikte gelecek. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre VIAT tedariği 2 milyar coinle sabitlenecek. Bu aşamanın ardından tekrar üretim yapılamayacak.

CoinEx Accelerator’a göre;

Token alım satımı başladığında piyasaya sürülecek olan miktar %12.5

Token ticareti başlandığında piyasaya sürülecek olan miktar %37.5

Madencilik için ödül olarak %50 sunulacak.

Kalan % 50’lik dilim yani 1 milyar VIAT, şirketin dört aşamalı olarak sağlayacağı DUO madencilik sistemi kullanıcıları için olacak.

Madencilik Getirilerindeki Paya Göre Dağıtım Yapılacak

ViaBTC tarafından yapılan açıklamada toplamda 1 milyar ViaBTC Token (VIAT), madencilikteki paya göre dağıtılacak. Her madencinin yaptığı çalışma payına göre ödül sıralamasının belirlenmesi çok sayıda katılımcının olmasını destekliyor.

Yapılacak olan dağıtım miktarının önceden belirlenmesiyle beraber madencilikte yeni bir anlayışın başlangıcı Viat token ile oluşacak.

8 Ekim Tarihinden İtibaren Resmi Olarak İşlemler Başlatılacak

Viat Token’i 8 Ekim tarihinde Coinex borsası üzerinden 1 Cet = 1 Viat olarak satışa sunulucak.

Viat Token’i satın almak için Coinex borsasından hesap oluşturup Accelerator sekmesinden satın alma işlemi yapabilirsiniz.

ViaBTC tarafından oluşturulan projeye katılımın yüksek seviyede olması beklentisi mevcut.

Çok sayıda madenci tarafından desteklenmesinin altında yatan temel sebebin, yeni nesil madencilik sistemini desteklemesi. Viat token ilk kez kripto para piyasalarına çıkmasından sonra ticaret hacmi genişleyebilir.

Saatler 00.00’ı gösterdiği andan itibaren Tokenların devreye girecek olmasıyla birlikte kazım işlemi başlatılacak ve aynı zamanda ilk dağıtımlar yapılacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.