Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

Son Günlerin Gözdesi FTX Token Nedir? Nasıl Alınır? Hedefi Nedir?

0 637

Bir tür türev borsası olarak nitelendirilen FTX, kripto para piyasalarında düşüş döneminde dahi en öne çıkmasıyla kendisinden söz ettirmeyi başardı. Tabii ki bu yükselişte kripto para olan FTX ile birlikte, token’ı olan FTT’nin de bu yükselişte büyük payı bulunuyor. Son bir ay içerisinde değerini yaklaşık üçe katlayan FTT, özellikle son günlerde Bitcoin düşüşüne rağmen yaklaşık yüzde 50 değer artışı gerçekleştirdi.

 

Peki son günlerin gözdesi FTX Token nedir, nasıl alınır ve gelecekteki hedefi nedir, gelin bir bakalım.

 

FTT Token Nedir? Ne İşe Yarar?

Söylediğimiz gibi FTT, FTX’in token’ı olduğunu belirtmiştik. FTT ile FTX borsasında trade yapan kişilere özel komisyon ücretlerinde yapılan indirimler bulunmaktadır. Öte taraftan FTT’leri stakelemek, yani faiz getirisinin de sağlanabileceği şekilde işlem yapmak çok basit bir şekilde bulunur.

 

FTT’nin kurucusu olarak FTX’in CEO’su olduğu söylenebilir. Bu token’ın arkasındaki en bilindik isim bu kişidir. Buna ek olarak FTT’nin piyasa değeri her geçen gün artarken özellikle de son günlerde aşırı popüler oluşuyla zirveye ulaştı.

 

FTX Coin Nereden Alınır?

FTX Token’ını alabilmek için öncelikli olarak bir borsaya kayıtlı olmanız gerekir. Şuan için FTX token’ını alabileceğiniz en iyi borsalar arasından Binance ve FTX kripto para borsası yer alır. Şuan için FTX borsasında USD, EURO ve TRY yatırma gibi seçenekler olmadığı için Binance üzerinden alım satım işlemi yapmanız daha kolay olacaktır.

 

Bir başka yol da Binance’a kolaylıkla para yatırıp sonrasında bunu Binance’den FTX borsasına aktarmanız da bir diğer seçenekler arasında. Ancak yeni başlayan bir kişi için bu göz korkutucu gibi görünebilir.

 

FTT’nin Geleceği Nedir?

FTX token, şayet FTX borsasında kripto para yatırımı yapan birisiyseniz sizin için büyük ayrıcalıklar sunabilir. Yüksek işlemler yapmanız ve komisyon ödemelerinizdeki binlerce dolarlık rakamlar, FTX sayesinde minimum düzeyde kalabilir.

 

Öte taraftan FTX borsası yatırımcısı aralarında Binance da yer almakta. Binance’ın da kendi mevcut token’ının da ciddi yükseliş yaptığını bildiğimiz için FTX’in kendi token’ı da bu denli gelişim sağlamaya müsait gözüküyor. Bu sebeple çoğu analizcilere göre de FTT’nin önümüzdeki dönemde ciddi yükseliş yapabilecek bir kripto para birimi olarak görülmesi de kaçınılmaz oluyor.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.