Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,932.00
-750.66
Ethereum
$3,135.94
-23.51
Litecoin
$86.94
+2.99
DigitalCash
$30.25
-0.55
Monero
$120.84
+0.82
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.11
+0.73
Dogecoin
$0.15
-0

Shiba Inu (SHIB) İçin Artışa Neden Olabilecek 3 Olay

0 368

Shiba Inu şu anda düşüş eğiliminde ve analistler meme coin projesinin artık çöküşten kurtulmaya hazır olduğuna inanıyor. Buna ek olarak, üç güçlü Shiba Inu gelişimi, kripto para fiyat artışını hızlandırabilir.

Düşüşlere rağmen Balinalar SHIB’ye tutunuyor

Shiba Inu, geçen hafta meme token projesinin fiyatı 0.00001732 dolara ulaştığında kârın zirvesine tanık oldu. Kripto veri analizcisi Santiment’ten alınan verilere dayanarak, fiyat artışı, büyük cüzdan yatırımcılarının kâr elde etmesiyle aynı zamana denk gelmekte. Balinalar kâr elde etmek için Shiba Inu varlıklarını sattı, ancak 15 Ağustos itibariyle büyük borsa yatırımcıları SHIB varlıklarını halen elinde tutuyor.

WhaleStats’a göre, Ethereum balinalarının portföylerinde şu anda 163 milyon dolar değerinde Shiba Inu var. Genel olarak, SHIB tarafından tutulan balinalar, meme token için güçlü bir işaret olarak kabul edilir. Balina aktivitesindeki artış, Shiba Inu’nun yerel zirveleriyle aynı zamana denk geliyor, bu nedenle destekleyiciler, büyük cüzdan yatırımcılarının SHIB’nin bir sonraki fiyat hareketini beklediğine inanıyor.

Shiba Inu, Best Buy’da ödeme olarak kabul edildi

En büyük elektronik perakendecilerinden biri olan Best Buy, artık Shiba Inu’yu BitPay üzerinden ödeme olarak kabul ediyor. Bir ödeme işlemcisi, SHIB’yi Best Buy’da ödeme olarak kabul etmeyi kolaylaştırır. Bu gelişmeler, SHIB’nin sahipleri arasında benimsenmesini artırabilir.

SHIB projesinin yeniden canlanmasının arkasındaki bir diğer önemli faktör, meme para biriminin sosyal egemenliğidir. Bir kripto haber platformu olan Lunar Crush, Shiba Inu sosyal bahislerinin 90 günün en yüksek seviyesine ulaştığını iddia ediyor. Shiba Inu’nun sosyal gücü, mevcut düşüş eğilimine rağmen meme para birimi için bir başarı olan 89.660’a ulaştı.

Shiba Inu, meme token talebi arttıkça çöküşünden kurtulabilir

Büyük yatırımcılar tarafından daha geniş çapta benimsenmesi ve artan sosyal hakimiyet ile SHIB, kayıplarını hızla telafi edebilir. Shiba Inu fiyatı, Peter Brandt tarafından vurgulanan 0,00001310 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya devam ediyor. Analist, bu seviyenin altındaki bir kesintinin Shiba Inu için büyük bir kesintiye yol açabileceğini söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.