Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
-1157.83
Ethereum
-37.73
Litecoin
+1.49
DigitalCash
+0.23
Monero
+2.77
Nxt
0
Ethereum Classic
+0.47
Dogecoin
0

Shiba Inu (SHIB) Balinaları Tekrardan Sahnede!

0 521

Kripto para piyasalarında sert düşüşler görülmeye devam ederken balinalar da bu durumu değerlendirmekten kendilerini alıkoyamadı. Son olarak Shiba Inu (SHIB) üzerinde yaşanan düşüşlerin balinaları yeni bir alım trendine ittiği görülüyor. İşte detaylar..

Shiba Inu’da (SHIB) Son Durum (7 Ocak)

Ekim ayının sonlarında yaşadığı zirvenin ardından popüler altcoin SHIB önemli bir güç kaybetti. Aslında bu durum piyasaların geneli için hakim olsa da meme token projesinin zararı daha büyük gibi görünüyor. Özellikle de kripto paralar ile ilk tanışan birçok yatırımcının tercihi olduğu için bu yatırımcıların sonradan büyük bir satış dalgası yarattığı bilinmekte. Bu nedenle de sürekli olarak kan kaybeden SHIB için yatırımcıların tedirgin bekleyişi devam ediyor.

Sosyal medyada dev bir güç konumunda olan Shiba Inu (SHIB) şu anda 0.00002911 dolarlık bir değere sahip. Bu seviyesi ile rekordan %67 oranla uzakta olan popüler proje şu anda daha çok balinaların stok yapma çabalarıyla ayakta kalmaya çalışıyor. Buna ek olarak ekibin de SHIB ekosistemini geliştirmeye yönelik çabaları devam etmekte.

Bitcoin (BTC) Son Düşüşle 3 Ay Önceki Seviyelere Geri Döndü

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.