Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,303.08
-491.96
Ethereum
$3,556.51
-17.31
Litecoin
$102.56
+7.3
DigitalCash
$40.13
+1.69
Monero
$135.03
-2.11
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$34.78
+2.55
Dogecoin
$0.21
-0

Selcoin: Altcoin’lerin Alevlenmesini Bekliyorum

0 301

Selcoin: Altcoin’lerin Alevlenmesini Bekliyorum

Bitcoin (BTC) piyasasının yatay seyrettiği şu günlerde, altcoin’lerin gerek hareketliliğinde gerekse piyasa büyüklüklerinde yükselme gözleniyor. Piyasa değerlendirme videosunda bu konuya değinen uzman yatırımcı Selcoin, tüm altcoin piyasası için “yükseliş beklentisinde olduğunu” söyledi.12 Temmuz tarihinde YouTube platformunda paylaştığı analizinde, “Haftalık kapanışlar, altcoin’lerin lehine yükselişin devam etmesi gerektiği yönündeki fikrimi kuvvetlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Altcoin’lerde yükseliş emarelerinin önümüzdeki günlerde de devam ettiğini belirten uzman yatırımcı, bu süreçte Bitcoin’in altcoin’lere göre “daha az oynak” olduğunu iletti.Kısa vadede altcoin’lerin hareketli günler geçireceğini savunan Selcoin, “Yükselişlerin yeniden alevlenmesini bekliyorum” dedi ve şu eklemeyi yaptı:

“Biraz düşer, biraz yükselir… Her düşüşte panik yapmayın, yapıyorsanız da alım yapmayın. Altcoin’lerin çok oynak olduğunu da hatırlatmak istiyorum.”

Bitcoin, altcoin’lere göre daha az oynak

Kısa vadede altcoin’lerin hareketli olduğunu söyleyen Selcoin, an itibarıyla yatay seyreden Bitcoin için, “Şu an güvenli alım alanında değiliz” yorumunu yaptı.

3 aylık Bitcoin fiyat grafiği. Kaynak: 

Verdiği tavsiyeler arasında “riski bölme” konusuna dikkat çeken popüler isim, “Altın, dolar, gümüş gibi varlıklarla birlikte kripto varlıklarınızı da sepetinize dahil ettiğinizde, riskinizi ve dolayısıyla nabzınızı da düşüreceksiniz” ifadelerini kullandı.Kısa vadeli hareketlere bakarak altcoin’lerin içinde bulunduğumuz süreçte “Bitcoin’den daha kazançlı bir ortam sunacak gibi göründüğünü” ileri süren Selcoin, kısa vadede altcoin’leri öne çıkarırken şu vurguyu yaptı:

“Orta ve uzun vadede pastanın büyük dilimi daima Bitcoin’indir.”

Videoda, “Altcoin’de yükseliş beklentisi varken, Bitcoin’de görünüm daha gri” diyen Selcoin, güvenli liman olarak dolar, altın ve gümüşü gösterdi. “Bitcoin’in değerlendirilebilir alanı 6.400-7.300 dolar bandıdır” sözleriyle analizini sonlandırdı.

Bitcoin tehlikeli sularda yüzüyor

Yakın zaman önce yapılan bir haberde , vadeli işlemler piyasasının mart ayında yaşanan çöküşe benzediğini belirtmiş, durumun “kötü gözüktüğü” yorumunu yapmıştı. Hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların hareketlerinin mart ayındaki büyük düşüş dönemine benzediği ifade edildi.9.000 dolarlık desteği ya da 9.500 dolardaki direnci test edip etmeyeceği merak edilen Bitcoin’in fiyatını etkileyebilecek beş faktörü masaya yatırdı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.