Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

Cardano Ağında Çalışan Proje Sayısı Bir Ayda İkiye Katlandı

0 486

Popüler blockchain teknolojilerinden biri olan Cardano ağı üzerinde çalışan proje sayısı artmaya devam ediyor. Son olarak da ağda çalışan proje sayısının bir ayda ikiye katlandığı açıklandı. Dikkat çeken bu artış, Cardano’nun ana şirketi IOHK tarafından duyuruldu.

IOHK, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cardano ağında yaşanan artışa dikkat çekti. Bugün itibariyle 900’e yakın projenin çalıştığı ağda heyecan da artmaya devam ediyor.

Cardano ağı için geçtiğimiz yılın Eylül ayında ağda çalışan akıllı sözleşmeler inşa etmeye yarayan güncelleme duyurulmuştu. Bu güncellemede geçen bunca zamana rağmen proje sayısındaki artışın hızı yatırımcıların dikkatinden kaçmadı. Yatırımcılar, ağda çalışan proje sayısının az olmasına vurgu yaparak performansı eleştiriyor. Buna ek olarak, ağın yerel token birimi olan ADA coin de yatırımcıların eleştirisinden kaçamadı. Son aylarda istenilen performansı bir türlü veremeyen ADA için 1 doların da altından işlem görülüyor.

Cardano (ADA) için haber yayın saatleri itibariyle 0.94 dolarlık noktadan işlem görülüyor. Son günlerde sert bir düşüşün görüldüğü altcoin projesinde tekrardan 1 dolara ulaşma çabaları var. Yatırımcılar bu noktanın tekrardan desteğe dönüşmesini umarken önemli bir direnç önlerinde bulunuyor. Tüm bunlara rağmen ADA için Nisan ayında 1 doların aşıldığını görmemiz muhtemel olacaktır. Kripto piyasalarındaki olumsuz havanın da dağılmasıyla yatırımcıların bu noktada işleri kolaylaşabilir.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.