Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,985.67
-488.55
Ethereum
$3,067.73
-13.73
Litecoin
$82.76
+1.67
DigitalCash
$30.03
+0.2
Monero
$117.80
-0.46
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.54
+0.49
Dogecoin
$0.15
0

Cardano (ADA) İçin 25 Katlık Bir Büyüme Öngörülüyor!

0 403

Cardano’nun portföyü, algoritmik stablecoin Djed gibi daha hızlı ve sorunsuz ilerleme ve proje güncellemeleri için yer olduğunu gösteriyor. Projelerin Cardano blockchain ağı üzerine inşa edilmesinden dolayı altcoin, son iki ayda önemli gelişmeler gösterdi.

Cardana Fiyatı Potansiyele Sahip!

 

Analistler, kripto para fiyatlarındaki son düşüşe rağmen Cardano’yu hızla toparlanacağı şeklinde yorumluyor. “Ethereum Killer” lakaplı Cardano, en popüler altcoinlerden biridir ve blok zinciri ağı, sürekli bir proje ve güncelleme büyümesine tanık olmaktadır.

Cardano ağı şu anda Djed algoritmik stablecoin için COTI ve ADA ile işbirliği içinde yeteneklerini test ediyor. Cardano’nun büyük fonları bu hazineyi ve gelecekteki ağ projelerini finanse etmek için kullanılacak.

Piyasada son zamanlarda yaşanan düşüşün ardından Cardano gibi altcoinler üzerindeki düşüş baskısı daha da arttı ancak ADA’nın fiyatı 0,53 doların üzerinde kalmaya devam ediyor. Çoğu kripto para birimi birden fazla satıştan geri dönerken, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson projenin güçlü bir şekilde ilerleyeceğini düşünüyor.

Hoskinson, kripto pazarında büyük düzeltmelerin yaygın olduğunu ve pazarın çöküşünü gösteren kitlesel histeri olduğunu söylüyor. Hoskinson, takipçilerine ve Cardano topluluğuna bir YouTube videosunda akıllı yatırımcıların piyasada satış yapmaktan çekinmemeleri gerektiğini söyledi. Hoskinson, Cardano ağındaki işlemlerin 2022 yılına kadar 25 kat artacağına inanıyor. Destekçilerse Cardano fiyatının tekrardan yükseleceğini ve bu yıl için önemli bir altcoin koşusu öngörüyor.

Terra Çöküşünün Ardından Terra Dapp Expo Etkinliği İptal Edildi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.