Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,909.51
-760.4
Ethereum
$3,055.66
-56.95
Litecoin
$82.81
+1.62
DigitalCash
$29.94
+0.2
Monero
$118.06
-1.61
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.32
+0.1
Dogecoin
$0.15
0

ApeCoin (APE) Nedir ve APE Coin Alım Satımı Nasıl Yapılır?

0 444

ApeCoin, APE NFT ekosistemine güç veren bir altcoin projesidir. APE, küresel borsalarda, özellikle Binance ve OKX’te de aktif olarak listelenmektedir.

ApeCoin (APE), bir kez piyasaya sürüldükten sonra, Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC) ve ilgili tüm NFT koleksiyonlarındaki yatırımcılar tarafından ilgiyi topladı. Buna ek olarak, BAYC ve MAYC, Ethereum blok zincirinin en ünlü iki koleksiyonudur. BAYC NFT sahipleri, ApeCoin tokenlerini ücretsiz olarak alabilir ve istedikleri yerde satabilirler.

ApeCoin (APE) nedir?

ApeCoin, yaklaşık 1000 benzersiz yorgun maymun ağına sahip bir NFT zinciri olan BAYC’nin yardımcı bir simgesidir. Altcoin projesinin öne çıkan özelliği, alıcının zevkine göre en küçük ayrıntıya kadar özelleştirilebilmesidir.

ApeCoin’ler, Ape Foundation tarafından yönetilmekte ve ApeCoin DAO tarafından işlenmekte. Bu, büyük ölçüde vakfın aracı olarak hareket ettiği ApeCoin DAO seçmenlerinin işini kolaylaştırmaktadır. ApeCoin Crypto Trading, web içeriği sahiplerinin aynı zamanda yaratıcı olarak da hizmet verdiği “Web Economy 3.0″a hizmet eder.

ApeCoin web sitesine göre, “APE, ekosistemi desteklemek için oluşturulmuş, topluluk tarafından kontrol edilen ve oluşturulan bir markadır. Kültürü metaversiyon preslerine yönlendiren topluluk liderliğindeki girişimler için merkezi olmayan bir protokol katmanı olarak hizmet edecektir.”

ApeCoin Token Yapısı

ApeCoin, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 jetonudur. Toplam 1 milyar token alım satım için dolaşımda ve hepsi aynı anda yaratılmıştır.

ApeCoin, Binance, Coinbase, KuCoin, Huobi, Kraken, Bybit, FTX ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli borsalarda işlem yapmak için kullanılabilir. Piyasa değerinin yaklaşık 5 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. Yeni çıkmış olmasına rağmen, piyasa değeri olarak 29 sırada bulunuyor. 25 Nisan itibariyle APE değeri 17.42 dolarak ölçülmekte.

Fransa’da Seçimleri Macron’un Kazanması Bitcoin’i Etkiledi mi?

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.