Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,973.93
+632.09
Ethereum
$3,180.39
+33.33
Litecoin
$84.69
+0.47
DigitalCash
$30.84
+0.56
Monero
$121.39
+1.23
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.83
+0.01
Dogecoin
$0.15
0

Alex Krüger, Yükselecek 9 Altcoin’i Açıkladı

0 477

Alex Krüger, Yükselecek 9 Altcoin’i Açıkladı.

Ünlü ekonomist ve usta analist Alex Krüger, yeni yıla girerken seçtiği 6 altcoin’i açıklıyor. Ayrıca Alex Krüger, Bitcoin’e alternatif olabilecek ve SEC’in menkul kıymet olarak etiketlemeyeceği altcoin’leri açıklıyor. İşte usta ismin güçlü potansiyel gördüğü altcoin’ler…

Alex Krüger, yeni yıla girerken seçtiği 6 altcoin’i açıklıyor

Başarılı ekonomist ve usta analist Alex Krüger, 56.600 Twitter takipçisine, DeFi piyasasının en iyi kripto para projelerini açıklıyor. Ünlü analiste göre, merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI), yönetim tokeni Maker (MKR), DeFi borç verme platformu Compound (COMP), borç verme ve borç alma protokolü Aave, türev likidite protokolü Synthetix (SNX) ve DeFi yield aggregator’u yearn.finance (YFI) DeFi’deki en iyi altcoin projeleri.

Bitcoin Fiyatı Duraklarken Bu Altcoin Ralli Yaptı!

Alex Krüger, DeFi piyasasının yüksek kalibreli ürünler ürettiğine inanırken, düzenlemelerin sektörün büyümesini engelleyebileceği konusunda uyarıyor. Alex Krüger konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DEFİ, DİĞER KRİPTO PARALARIN KARŞILAŞMADIĞI POTANSİYEL DÜZENLEYİCİ YÜKLERLE KARŞI KARŞIYA. BUNLAR KISA VADELİ RÜZGARLAR OLUŞTURUR. KURUMSAL YATIRIMCILAR HENÜZ DOĞRUDAN DEFİ’YE YATIRIM YAPAMAZLAR. DEFİ VARLIKLARI, PAYPAL VEYA CİRCLE YATIRIMCILARI TARAFINDAN KULLANILAMAZ.

Alex Krüger: DeFi altcoin’leri çarpıcı bir şekilde daha iyi performans gösterecek

Ünlü ekonomist, DeFi’nin kısa vadeli yasal engellerin üstesinden gelmesini bekliyor. Alex Krüger konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

DÜZENLEYİCİ YÜKLER VE ERİŞİM SINIRLAMALARI, DEFİ’NİN ÜSTÜNDEKİ BİR KAPAKLA EŞDEĞERDİR. BU KAPAK, BU GİRİŞ ENGELLERİ GEÇİCİDİR. BU ENGEL KALDIRILDIKTAN SONRA, YENİ PARA PİYASAYA AKARKEN VARLIKLAR ÇARPICI BİR ŞEKİLDE DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERMELİ. TEKNOLOJİ DEVRİM NİTELİĞİNDEDİR. BU GERÇEKLEŞENE KADAR DEFİ, BTC VE ETH KAZANÇLARINDAN BÜYÜK ÖLÇÜDE YARARLANAN VE BEKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE DİĞER VARLIKLARA PARALARINI GERİ DÖNÜŞTÜREN YATIRIMCILARIN HAKİMİYETİNDE KALACAK.

Balina Selloff’unu ve 10 Bin Doları Haber Verdi! “Bu Altcoin 3x Yapacak!”

Alex Krüger, Bitcoin’e alternatif olabilecek 3 altcoin’i açıklıyor

Bu arada Alex Krüger, takipçilerine DeFi’nin büyük kazançlar yayınlamasını beklediği için bu kripto paralara bakmalarını söylüyor. Analiste göre, Bitcoin ve Ethereum “psikolojik olarak vergi getirebilir.” Alex Krüger konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

BTC’YE ALTERNATİF ARAYANLAR İÇİN DAHA GÜVENLİ BAHİSLER LTC, BCH VE ETH’DİR. ÇÜNKÜ SEC BUNLARI MENKUL KIYMET OLARAK ETİKETLEMEYECEK. DİĞER KRİPTO PARALAR İSE OLABİLİR.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.