Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,549.49
-3384.83
Ethereum
$3,049.12
-183.64
Litecoin
$78.49
-2.23
DigitalCash
$28.07
-2.31
Monero
$117.23
-8.95
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.15
-1.39
Dogecoin
$0.15
-0.01

2020’de Bitcoin Satın Almak İçin 12 Neden

0 541

2020’de Bitcoin Satın Almak İçin 12 Neden

Yatırım, kapsamlı bir araştırma, deneyim ve her kararın ardındaki nedenleri gerektiren ciddi bir çabadır. Popüler kripto para birimi savunucusu Brandon Quittem kısa süre önce insanların Bitcoin satın alması için 12 nedeni listelemeye karar verdi.

Performans, Kaos, Merak

Quittem ilk olarak Bitcoin’in geçmiş performansını özetledi. Lider kripto para biriminin en iyi performans gösteren varlık haline geldiği son on yıla atıfta bulundu. Bilindiği gibi, BTC yaklaşık % 8,900,000 yatırım getirisi sağladı ve bu da diğer tüm varlıklardan önemli ölçüde daha fazla kar anlamına geliyorHer ne kadar yeni on yıl sadece aylar önce başlamış olsa da, BTC % 30 getiri ile S&P 500, altın ve devlet tahvillerinden yılbaşından bugüne daha iyi performans gösteriyor.

İkinci nedenden dolayı analist, “Bitcoin’in belirsizlik / kaos üzerinde büyüdüğünü” kaydediyor. Şimdiye kadar yaşanan kaotik 2020’ye atıfta bulunarak, ABD – İran gerginliği, Avustralya’daki yangınlar ve COVID-19 salgını ile “Bitcoin bunun için doğdu” diyor.Lider kripto para birimi 2008’deki büyük mali kriz sırasında ortaya çıktı. O yıllarda ve yukarıda belirtilen kaotik olaylarda çok fazla türbülans yaşarken, hayatta kaldı ve güçlü bir şekilde devam ediyor.

Quittem, “Bitcoin eğlenceli ve siz de biraz meraklısınız” diye devam ederek “dünyayı değiştiren devrimci teknolojisinden” bahsediyor. Bu aynı zamanda insanları “küçük bir Bitcoin yatırımı düşünmeye” teşvik etmeli.

Dışarıda Tanıma ve Adil Olma

Dördüncü ve beşinci sebeplerinden dolayı Quittem, “dış dünyadan” tanınmaya değiniyor. Geçen yıl kesinlikle “Bitcoin’i öldürme kapasitesi yok” diyen ABD Kongre Üyesi Patrick McHenry’nin sözlerine vugu yapıyor.Sonra, sözde akıllı para var. Quittem, piyasa değeri ile en büyük kripto para birimini oldukça destekleyen birçok yatırımcının bu alan girdiğinden bahsediyor.

Popüler finansal riskten korunma fonu yöneticisi Paul Tudor Jones geçtiğimiz günlerde artan enflasyon oranlarıyla oluşacak tehdide karşı Bitcoin satın aldığını söyledi. Social Capital Kurucusu Chamath Palihapitiya, Warren Buffett’in Bitcoin’i oldukça olumsuz algılamasına karşı çıktı ve insanları varlığa en az % 1 yatırım yapmaya çağırdı.Twitter CEO’su Jack Dorsey, daha önce BTC’ye olan yönelimini de gösterdi. Dahası, kişisel Twitter profilinde açıklama alanına yazılan tek bir kelime var ve şöyle yazıyor – Bitcoin.

Quittem ayrıca, “fırsat eşitliğini mümkün kıldığı için” “Bitcoin en adil paradır” diyor. Merkezi bir otoritenin çalışmadığı veya herhangi bir karar vermediği BTC’nin merkezi olmayan niteliğine atıfta bulunarak şunları kaydediyor:

“Herkes aynı para sistemine katılabilir. Yoksullara, azınlıklara, yaşlılara ve çaresizlere karşı ayrımcılık yapan hükümet parasını bitirelim. ”

Özgürce Konuşma, Kıtlık ve Roma İmparatorluğu

Quittem. “Serbest konuşma özgür ve açık bir toplumu destekler. Bitcoin paradır ve para konuşmadır. Ana cadde acı çekerken hükümetlerin ve merkez bankalarının arkadaşlarını kurtarmasını izlemek istemez misiniz? Dolarınızla oy verin: Bitcoin satın alın” diyor

Özgürce konuşma ve BTC doğrudan bağlantılı olmasa da, Başkan Donald Trump ve Twitter CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin’in merkezi olmayan doğasını bir kez daha vurguladı.Sekiz numaralı neden Bitcoin’in birincil özelliklerinden biri olan “kıtlığa” gider. Sadece 21 milyon token var olacak. Yaklaşık dört yılda bir, yarılanma adı verilen bir olay, yeni bitcoin arzının yavaşlatıyor ve BTC’yi daha da kıt hale getiriyor.

Bu nedenle, Bitcoin genellikle sınırlı bir kaynağı olan başka bir varlıkla karşılaştırılır: altın. Bununla birlikte, hiç kimse değerli metalin ne kadarının var olduğunu bilmese de, BTC’nin maksimum sayısı iyi bilinen bir gerçektir.

“Tıpkı Roma İmparatorluğu gibi, ABD Doları hegemonyası sonsuza dek sürmeyecek.” – 9. numaranın nedenini ortaya çıkarıyor. Quittem, para tabanının “periyodik olarak değiştiğini” ve “Bitcoin’in bir sonraki para tabanı olma şansının gerçek olduğunu” belirtti.Şu anda bunun oldukça uzak görünmesine rağmen, gerçekten gerçekleşirse, Bitcoin’in piyasa konumu ve muhtemelen fiyatı fırlayacak.

FED Para Basıyor

Daha sonra Quittem, Bitcoin’in sınırlı tedarikini ve merkezi hükümetlerin son zamanlarda görüldüğü gibi karar verdikleri kadar para basmalarını tamamen sınırsız yeteneklerinden ayırıyor.

COVID-19 salgını dünya çapında sayısız ekonomik şoklara neden oldu. Düşen piyasalarla savaşmak için hükümetler baskı makinelerini ateşledi. Örneğin ABD Federal Rezervi, çeşitli vesilelerle trilyonlarca dolar bastı. İlk sonuçlar gerçekten ekonomiye bir dereceye kadar yardımcı olurken ve piyasalar toparlanırken, uzun vadeli sonuçlar yıkıcı olabilir.Önde gelen Amerikalı iktisatçı Peter Schiff, bu aşırı miktarların ABD’yi hiperenflasyon durumuna sokabileceği konusunda uyardı.

11. “Bitcoin satın al sebebi” için Quittem bilime vurgu yapıyor.

“Bitcoin, 1 milyar yıldan uzun süredir çalışan evrimsel bir stratejiyi taklit ediyor (merkezi olmayan ağ zekası). Genellikle miselyum, nöronlar, internet ve şimdi Bitcoin’de görülür.” Sonuç olarak, Quittem “iyi para önemlidir” yazıyor.

Quittem “Para, insanların karmaşık bir toplumda örgütlenmesini sağlayan temel bir teknolojidir” diye açıklıyor. Ayrıca, herkes için zenginliği artıran uzmanlaşma ve ticaret sağlar. Bu, “Bitcoin’in şimdiye kadar sahip olduğumuz en iyi para olduğu” anlamına geliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.