Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

0x (ZRX) Coin İvme Kazandı

0 315

Kripto para dünyasında sıcak gelişmeler yaşanıyor! 0x Coin (ZRX) için Coinbase tarafından tokenin listelemeye alınacağının duyurulmasıyla kripto para yükseldi.

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından olan Coinbase, herkes tarafından beklenen kararı açıkladı. ZRX için yapılacak olan listeleme duyurusunun ardından %20 seviyesinde artış yaşandı. Kripto paranın adı henüz bilinmezken yaşanan artış ivmelenmesine olanak sağladı.

Coinbase, ZRX İçin Listelemeyi Aşamalar Halinde Gerçekleştirecek

Coinbase tarafından yapılan açıklama sonrasında toplamda 4 farklı adımda ZRX için listeleme gerçekleştirileceği bildirildi.

İlk adım, kripto paranın işleme açılması olacak. İkinci adıma geçildiğinde limit sipariş vermesi sağlanacak. Üçüncü adımda limit sipariş eşlemesi yapılacak fakat müşteriler piyasa emrini gerçekleştiremeyecekler. Son işlemse yatırımcılar arasında el değiştirmeye açılma işlemi olacak.

Fiyatlardaki Artış Devam Edebilir

0x Coin’in ticaret hacminin büyük kısmı Binance borsasında. Upbit, takip eden ikinci sırada yer alıyor olmasıyla beraber en çok işlem hacmine sahip borsalardan.

Coinbase tarafından ZRX için yapılan duyuru sonrasında fiyatlardaki artışın pozitif etkileri sürüyor. 0xCoin’e olan güvenin artış gösteriyor olması başarılı sonuçların alınabileceğinin göstergelerinden oldu.

Fiyatlardaki artışın devamlılığının sağlanmasına yönelik olarak göstergeler şu an için pozitif yönde. Gelişimine kademeli olarak devam etmesinin ardından fiyat değerinin netleşecek. Henüz yeni kripto paralardan biri olsa da, yaşanacak olan artışın izleri tetikleyici olabilir.

ZRX 0.75-0.80 USD bandında fiyata sahip. Yaşanan yüzde yirmilik artışın ardından değişim gösteren değerler yatırımcıları yeni bir kriptoya çekmiş gözüküyor.

Pozitif haberlerin gelmeye devam etmesiyle kısa süre içerisinde en dikkat çekici kripto para birimlerinden biri haline gelebilir. 0x Coin için özellikle ayı piyasasına girildiği dönemde neler yaşanacağı merak konusu. Çok sayıda kişi henüz yeteri kadar popülerliğe sahip olmadan şimdiden yatırımını yapmaya başlamış durumda.

 

Güncel kripto para haberleri için sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutmayın : Facebook, Telegram, Twitter 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.