Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,687.45
+805.19
Ethereum
$3,087.65
+5.79
Litecoin
$81.04
-0.18
DigitalCash
$29.80
+1
Monero
$117.72
+3.04
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.06
+0.25
Dogecoin
$0.15
0

Yıldız Futbolcu Ronaldinho, NFT Sektörüne Girdiğini Duyurdu

0 465

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Ronaldinho, her geçen gün biraz daha büyüyen NFT sektörüne girdiğini duyurdu. Bir çoğumuzun gençliğine damga vurmuş oyun tarzları ile halen hatıralarda olan ünlü isim bu sektöre Graph Blockchain‘in yan şirketi New World Inc. (New World) ile giriş yapacak.

Ronaldinho’dan NFT Hamlesi

Dünya genelinde milyonlarca hayranı bulunan Ronaldinho, yaptığı bu anlaşma ile birlikte şirketin küresel elçilerinden biri olacak. Böylece değiştirilemez bir token (NFT) projesinin kısa sürede büyük bir kullanıcıya hitap etmesi bekleniyor.

Milyonlarca hayranı için özel NFT deneyimleri sunmaya hazırlanan yıldız futbolcu yaptığı anlaşma hakkında şu sözleri kullandı:

“Taraftarlarım üzerindeki etkimin farkındayım ve hayranlarımla iletişim kurmak benim için her zaman çok önemliydi, bu yüzden New World’ün küresel elçisi olmaya karar verdim. NFT pazarının küresel büyümesi gerçekten şaşırtıcı oldu ve bu platform, hayranların en sevdikleri sporcular, sanatçılar ve ünlülerle daha önce hiç yapılmamış bir şekilde etkileşime girmesine izin veriyor.”

Graph Blockchain CEO’su Paul Haber tarafından yıldız futbolcuyla yapılan anlaşmanın oldukça değerli olduğu bildirildi. Buna ek olarak yıldız futbolcu için New World’ü  “bir sonraki seviyeye taşıyabilecek” “olağanüstü bir erişime ve potansiyele” sahip olduğu söyleniyor.

Dev BNB Balinası 140 Milyar Adet Shiba Inu (SHIB) Satın Aldı

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.