Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,343.12
-767.54
Ethereum
$3,104.78
-53.43
Litecoin
$86.87
+3.18
DigitalCash
$29.97
-0.6
Monero
$121.13
+2.25
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.98
+0.61
Dogecoin
$0.15
-0

Yıldız Futbolcu Lionel Messi Socios.com İle Ortaklığını Duyurdu

0 423

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi, Socios.com ile olan ortaklığını duyurdu. Şirketin global marka elçisi olarak ekibe dahil olan Messi’nin bu kapsamda 3 yıl boyunca Socios.com ile çalışacağı bildirildi.

Dünyanın farklı noktalarında dev kulüpler ve isimlerle anlaşma yapan Socios.com bu isimlerin arasında Lionel Messi’yi de katmış durumda. Aktif olarak Paris Saint-Germain kulübünde top koşturan yıldız isimle “heyecan verici ve ödüllendirici bir gelecek inşa etmek için güçlerin birleştirildiği” dile getirildi.

Messi ile 3 yıl boyunca çalışacak olan Socios.com için yıldız futbolcu bu süreçte çeşitli reklamlar yapacak. Toplamda 400 milyona yakın kişiye hitap eden yıldız futbolcunun markaya büyük bir avantaj sağlaması bekleniyor.

Lionel Messi, 16 yaşında ilk profesyonel maçına çıktığından bu yana 35 büyük kupa kazandı, 92’si rekor kıran bir takvim yılında olmak üzere yaklaşık 700 gol attı ve daha fazla Ballon D’Or (7) ve Altın Çizme ödülleri topladı. Messi, sayısız unutulmaz anlar yaratarak ve milyonlara neşe, heyecan ve mutluluk getirerek oyunda neler başarılabileceğini yeniden bildirdi.

Socios.com ile çalışacak olan Lionel Messi’nin konu hakkındaki sözleri ise şu şekilde oldu:

“İlk profesyonel oyunumu oynadığımdan beri hayranların tutkusu, elimden gelenin en iyisini yapmam için bana ilham veren bir itici güç oldu.”

“Socios.com, hayran deneyimini geliştirmek, hayranların ‘daha fazlası’ olmasını sağlamak için var. Socios.com’un dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için daha bağlantılı ve ödüllendirici bir gelecek yaratma misyonuna katılmaktan gurur duyuyorum.”

 

Socios.com’un CEO’su Alexandre Dreyfus ise, “Bir nesilde Lionel Messi gibi yetenekler, güzel oyunu hayranlar için ekstra özel kılıyor.” dedi.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.