Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,150.00
+83.08
Ethereum
$3,135.29
-7.43
Litecoin
$83.40
+0.89
DigitalCash
$30.06
+0.08
Monero
$119.40
+1.66
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.10
-0.03
Dogecoin
$0.15
-0

Yatırımcılar, LUNA Kurucusu Do Kwon’un Evine Kadar Gitti!

0 390

Son birkaç gündür Terra (LUNA) üzerinde yaşanan olaylar çığ gibi büyümeye devam ediyor. Ancak olaylar artık bambaşka bir boyuta taşınmış durumda. Yatırımcıların LUNA kurucusu Do Kwon’un oturduğu eve kadar gittikleri belirtildi. Siteye giden yatırımcıların Do Kwon’un eşine “Kocanız evde mi?” diye sordukları ve hemen oradan uzaklaştıkları belirtiliyor.

Do Kwon Yatırımcılardan Tepki Almaya Devam Ediyor

Yaşanan ağ sorunları ve beraberinde gelen çözüm önerilerinin de bir sonuca varmamasıyla birlikte yatırımcılardan LUNA kurucusuna tepki gelmeye devam ediyor. Tepkiler ilk başta sosyal medyadan gelirken artık Do Kwon’un evine kadar giden kişilerin olduğu açıklandı. Bununla birlikte de ünlü isim için polisten korunma talebi geldiği belirtiliyor. Do Kwon’un eşinden gelen bu talebe ek olarak da eve gelen kişilerin LUNA yatırımcısı olup olmadığı henüz doğrulanmış değil.

Terra projesinin teknolojisini yöneten isimlerden biri olan Terraform Labs tarafından günlerdir yoğun çalışmalar devam ediyor. Sorunun düzelmesi ve ağın eski istikrarına kavuşması için öneriler de gelmekte. Ancak şu ana kadar uygulanan önerilerden hiçbiri ne yazık ki işe yaramadı.

Şu anda LUNA için Binance’ten sorunlar düzelene kadar işlemlerin askıya alındığı duyurusu geldi. Buna ek olaraksa ağın son 24 saatte 2 kez dondurulduğu biliniyor.

Terra (LUNA) Ağı, Yaşanan Sorunların Ardından Tamamen Durduruldu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.