Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

Ünlü Şirketlerden Bu 2 Altcoin’e Milyon Dolarlık Yatırımlar!

0 491

Vera Network  ve ENVOY Network, gerçekleştirdikleri daha ilk başlangıç finansman turlarında farklı şirketlerden fonlar aldılar. Her iki altcoin projesi de NFT alanında sermaye yatırımlarını kullanmayı planlıyor.

Vera bir DeFi Blockchain ve NFT platformudur. Ayrıca kısa bir zaman önce toplam 3 milyon dolar olan başlangıç ​​finansman turunu tamamladı. Tur; Genesis Block Ventures, OKEx Block Dream Fund,  Krypital Group, Shima Capital, SL2 Capital, Mozaik gibi özel sermaye yatırımcıları ile  gerçekleşti. Buna ek olarak tur Animoca Brands (dünyanın önde gelen NFT oyun şirketlerinden ve yatırımcılarından) tarafından yönetildi.

Vera’nın gelecekteki değeri için Animoca Brands’in kurucu ortağı ve başkanı olan Yat Siu; ‘Uygulamanız için kendi güvenli finansal hizmetlerinizi oluşturmak için milyar dolarlık bir şirket olmanıza gerek yok ve bunu yapmaya gücünüz yetiyor olsa bile, bu muhtemelen ana iş modeliniz için büyük bir dikkat dağıtıcı ve stratejik risktir’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

Envoy NFT Endüstrisini Gözden Geçirmeye Hazırlanıyor

Toplanan fonla grup üyeleri, ürün geliştirmesini hızlandırıp ve NFT endüstrisini tekrardan gözden geçirip yorumlama yapacak. Kurulan ekip bu yorumlamayı, ENVOY VAULT aracıyla yapacağını dile getiriyor. Ayrıca ENVOY, birçok fonksiyonda işe alım yapıp ekip üyelerini artıracağını açıklamıştır.

ENVOY Network, tek finansman turunda 2.5 milyon dolar topladı!

ENVOY Network’de, Premium NFT sınıfı ve platformu tek finansman turunda 2.5 milyon dolar toplamayı başardı Finansman turu melek yatırımcılar tarafından yönetildi. Tura danışmanlar kurulu katıldı ve oldukça verimli bir şekilde geçirildiği aktarıldı.

Türk Kripto Para Borsası Bitexen 9 Yeni Coin İçin Listelemesini Açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.