Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,087.05
+1580.78
Ethereum
$3,053.11
+60.62
Litecoin
$80.40
+0.48
DigitalCash
$28.85
+1.09
Monero
$115.73
-0.9
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.91
+0.52
Dogecoin
$0.15
0

Ukrayna, NFT’ler İle Bağış Toplamak İçin Bir İnternet Sitesi Hazırladı

0 376

Ukrayna hükümeti, savaşa karşı direniş için daha fazla fon toplamak amacıyla insanların NFT’ler bağışlayabileceği ve satın alabileceği bir web sitesi hazırladı. Hazırlanan yeni site, Ukrayna bayrağına sahip Mfer ve MoonCat dahil olmak üzere birçok NFT’ye ve kullanıcıların satın alımları için teklif verebilecekleri OpenSea sitelerine bağlantılar içeriyor. Bu iki koleksiyon, sırasıyla 5 ETH ve 2 ETH taban fiyatlarına sahipler.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mychailo Fedorov Çarşamba günü Twitter’da yaptığı açıklamada, “Artık NFT bağışlayabilir veya satın alabilirsiniz. Tüm fonlar her zaman olduğu gibi Ukrayna zaferine katkıda bulunacaktır” dedi. Web sitesinde ayrıca NFT’ye katkıda bulunmak isteyen herkes için bir Ethereum adresi var. Buna ek olarak, Ukrayna’da Doge ve “RussiaForSale” dahil olmak üzere hükümet tarafından “desteklenen” birkaç NFT koleksiyonu da yine sitede listeleniyor.

Ukrayna’nın genel kripto bağış web sitesine göre, ülke en az 60 milyon dolarlık bağış aldı. O paranın bir kısmını silahlı kuvvetler için binlerce kurşun geçirmez yelek, öğle yemeği, tıbbi malzeme ve diğer malzemeleri satın almak için kullandı.

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakan Yardımcısı Alex Bornyakov Twitter’da “Blockchain, kripto ve NFT füzeleri önleyemez, ancak savunucularımızı korumanın ve aynı zamanda Ukrayna’yı inovasyon dostu bir ülke olarak inşa etmenin bir yolunu sunuyorlar.” dedi.

Goldman Sachs, İlk Bitcoin Kredisini Verdiğini Duyurdu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.