Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,131.48
-2815.53
Ethereum
$3,079.22
-117.72
Litecoin
$78.43
-2.04
DigitalCash
$27.76
-2.04
Monero
$117.72
-6.34
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$25.98
-1.23
Dogecoin
$0.16
-0

Tron Kurucusundan Kendisi Hakkında Ortaya Atılan İddialara Sert Yanıt!

0 449

Tron (TRX) kurucusu olarak bilinen Justin Sun, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara sert bir yanıt verdi. Özellikle ABD medyasında dile getirilen bu iddialarda Sun hakkında birçok regülasyondan kaçmak için çeşitli yollara başvurduğu ve “insider trading” yaptığı belirtiliyor. Bu trade işlemleri için özel bir birim bile kurduğu belirtilen Justin Sun hakkında son dönemlerde bu iddialar giderek artıyordu. Ünlü isim de iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirterek haberleri yalanladı.

“Insider Trading” İddiaları

ABD’li teknoloji sitesi The Verge tarafından ortaya atılan “insider trading” iddiaları akılları karıştırmış durumda. Şirket içerisinde çeşitli isimlerle anlaşarak piyasaları manipüle ettiği iddia edilen Justin Sun’ın yüklü varlıklara sahip kişileri de tarafına çektiği belirtildi. Bu sayede piyasaları kolay bir şekilde değiştirebildiği belirtilen Justin Sun için özellikle Tron (TRX) ve Poloniex borsası üzerinde bu hamleleri yaptığı iddia edildi.

Teknoloji sitesinde haberi yazan gazeteci Christopher Harland-Dunaway, şu anda şirkette çalışmaya devam eden ve eskiden çalışmış olan isimlerle görüştüğünü belirtti. Bu kişilerin hayati tehlikeleri nedeniyle isimlerini açıklamayacağını belirten gazeteci ayrıca Justin Sun’ın çalışanlarına kötü davranan bir patron olduğunu iddia ediyor. Konu hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Sun ise şu sözleri kullandı:

“The Verge’de yer alan makale tamamen uydurma, suçlamalar da yalandır. Poloniex, açılışından bu yana müşterilere birinci sınıf hizmetler sunan, sağlam risk yönetimine ve güçlü finansal kaynaklara sahip bir borsa olmuştur.”

Son 8 yılda operasyonda herhangi bir büyük güvenlik ihlali olmadı ve kullanıcılar, kripto varlıklarının en yüksek standartlarda korunduğunu gördüler. Verge ve yazarının yaptığı hem beni hem de Poloniex’i karalamaktır.

Tam 12 Yıldır Hareket Etmeyen 489 BTC’lik Cüzdan Tekrardan Aktif Oldu

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.