Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,781.40
-707.09
Ethereum
$3,129.01
-26.46
Litecoin
$87.65
+3.88
DigitalCash
$30.22
-0.32
Monero
$120.35
+0.37
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$27.12
+0.68
Dogecoin
$0.15
-0

Transit Swap Platformu 21 Milyon Dolarlık Saldırının Kurbanı Oldu

0 245

Bir bilgisayar korsanının takas sözleşmesindeki bir açığı kullanmasının ardından merkezi olmayan borsa Transit Swap’ın çok zincirli toplayıcısından yaklaşık 21 milyon dolar değerinde fon çalındığı ortaya çıktı. Şirket olaydan sonra kullanıcılardan özür diledi ve çalınan parayı geri almaya çalıştığını ekledi.

Hacker ve fonların durumu

Peckshield’e ek olarak SlowMist, Bittrace ve TokenPocket gibi araştırmacılar bilgisayar korsanını bulmak için birlikte çalışıyorlar. Peckshield, çalınan varlıkların hareketini gösteren bir akış şeması sağladı.

Transit Swap tarafından olaydan sonra şu şekilde bir açıklama yapıldı:

“Artık hacker’ın IP’si, e-posta adresi ve zincirdeki ilgili adresleri gibi birçok geçerli bilgiye sahibiz. Hacker’ı bulmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve hacker ile iletişim kurmaya çalışacağız ve herkesin kayıplarını geri almasına yardımcı olacağız.

Mevcut soruşturmaya göre, bilgisayar korsanı, tanınan borsalardan daha önce para çekmiş olabilir. Bu arada Transit Swap, kullanıcılara sabırları ve güvenleri için teşekkür ettiğini ekledi. Şirket ayrıca en kısa sürede daha fazla bilgi vermeyi vaat ediyor.

Bilgisayar korsanları, endüstrinin sürekli gelişen güvenlik altyapısına doğrudan yanıt olarak kripto para yatırımcılarını aldatma yöntemlerini sürekli olarak geliştiriyor. Transit Swap ile kullanıcılar tek bir yerde merkezi olmayan bir değişim, birleştirilmiş işlem ve zincirler arası operasyon oluşturabilir. Ancak şirketin uygulamasındaki bir açık nedeniyle milyonlarca dolarlık fon bilgisayar korsanlarının elinde. Şu anda korsana ulaşmak için çabalarsa devam ediyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.