Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,856.05
+3012.82
Ethereum
$3,100.23
+88.09
Litecoin
$80.89
-1.01
DigitalCash
$29.65
+1.36
Monero
$119.00
+3.18
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.09
+0.42
Dogecoin
$0.15
+0.01

Phantom’un NFT Burn Özelliği Yayına Girdi

0 271

Phantom’un NFT burn özelliği artık tüm cihazlarda yayında. Bu özellik, kullanıcıları kötü niyetli internet kullanıcıları tarafından fonlarını çalmak için oluşturulan spam içerikten korumayı amaçlıyor. NFT burn özelliği, kullanıcılara cüzdanlarının içeriği üzerinde daha fazla kontrol de sağlayacak.

Kullanıcılar cüzdanlarındaki koleksiyonlar sekmesinde içeriği seçip yakmak istedikleri NFT’yi seçerek içeriği kaldırabilecekler. Dijital token kalıcı olarak cüzdandan çekildiğinde, kullanıcılar SOL veya kiralama şeklinde bir depozito alacak.

Bu özellik tarafından yakılan NFT sayısı ne kadar yüksek olursa, engellenen adresler ve kişiler listesi o kadar uzun olur. Phantom, NFT dolandırıcılığını tespit etmek ve cüzdanın dışında tutmak için aktif olarak çalışan ekibinin yardımıyla oluşturduğu kendi listesini tutar.

Phantom’un duyuruda yayınladığı sayıya göre 800’den fazla coin adresi, kötü niyetli NFT koleksiyonları içeren spam olarak tanımlandı. Ayrıca kullanıcılar, kötü niyetli kişilere karşı mücadeleye katılmak için bir kimlik avı uyarı sistemi de kurabilir. Phantom, aynı doğrultuda bir şeyler sunmak için Blowfish ile ortaklık kurmayı planlıyor ve işbirliği, kullanıcıların kimlik avı girişimleri hakkında uyarılma şeklini iyileştirmeyi amaçlayacak. Şu anda, kullanıcının özelliklerini ve erişim haklarını tehlikeye atma potansiyeli olan herhangi bir kötü amaçlı işlem tespit edildiğinde kullanıcıyı bilgilendirerek çalışıyor. 2022 için en iyi kripto cüzdanlarından bazıları, benzer bir yaklaşımı benimseyerek kullanıcıların platformlarında her zaman daha iyi ve daha güvenli bir deneyim yaşamalarını amaçlamaktadır.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.