Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,004.74
+249
Ethereum
$3,139.82
+9.24
Litecoin
$80.89
-1.39
DigitalCash
$28.85
-0.74
Monero
$126.78
-0.82
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.91
-0.08
Dogecoin
$0.16
-0

MasterCard’tan Kripto Para Dünyası İçin Dev Adım

0 475

Dev bir ödeme şirketi olan MasterCard’tan kripto para dünyası için dev bir adım geliyor. Buna göre şirketin bünyesinde bulunan anlaşmalı firmalar kripto para hizmeti de verebilecekler. MasterCard yetkilisi Sherri Haymond tarafından açıklanan bu haber piyasalarda olumlu bir etki yarattı.

Kripto Para Ekosistemi Genişleyecek

Kripto para ekosistemini bir adım öteye taşıyacak bu haberle birlikte yüzlerce hatta binlerce anlaşmalı firma bu sektöre dahil olabilecek. Artık insanların da bu yönde talebini arttırdığını düşününce bunun hızlıca gerçekleşeceğini söyleyebiliriz.

MasterCard tarafından gelen bu haberle birlikte piyasalar yeşile dönmüş durumda. Kısa sürede %5 değer kazanan Bitcoin’e ek olarak Ethereum da %4 civarında bir artış kazanmış görünüyor. Kurumsal taraf için oldukça iyi bir gelişme olan bu sistem Bakkt ortaklığıyla kurulacak. New York Borsası’nın ana şirketi tarafından da desteklenen Bakkt sektör için dev bir adımın parçası olacak. Konu hakkında Haymond tarafından gelen açıklama ise şu şekilde:

“Tüm ortaklarımızın, olabildiklerinden çok daha kolay şekilde kripto para hizmetlerine adapte olmalarını istiyoruz. Bu ortaklar, bankalar, fintech şirketleri ya da işletmeler olabilir ve hepsi de kripto para alım, satım ve saklama hizmetleri sağlayabilecekler. Bunu Bakkt ile kuracağımız ortaklık sayesinde yapacağız”

Bitcoin (BTC) 60.000 Doların Altına İnecek mi? (24 Ekim)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.