Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,467.29
+1208.82
Ethereum
$3,562.37
+67.8
Litecoin
$94.50
-0.6
DigitalCash
$38.50
+0.79
Monero
$136.55
-0.77
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.36
+0.48
Dogecoin
$0.22
+0.02

Kanada’nın ilk düzenlenmiş kripto borsası Wealthsimple Crypto yayına girdi

0 336

Kanada’nın ilk düzenlenmiş kripto borsası Wealthsimple Crypto yayına girdi

Kanada’da düzenlenen ilk kripto para borsası olan Wealthsimple Crypto, ticaret platformunu bugün halka açıyor.22 Eylül’den itibaren Kanada’daki 13 eyalet ve bölgedeki kullanıcılar yeni ürüne kaydolabilecek ve kripto para ticareti yapmaya başlayabilecek.

Açılışta Wealthsimple Crypto, kullanıcıların platformun mobil uygulaması üzerinden Bitcoin ( BTC ) ve Ether ( ETH ) alıp satmalarına olanak tanıyacak . Para yatırma ve çekme işlemleri yalnızca Kanada doları cinsinden yapılabilir,

Wealthsimple Kripto kamu fırlatma şirket kısa bir süre sonra gelir Alınan Bugüne kadar Ağustos 7. Kanada menkul düzenleyiciler düzenleyici onay, Wealthsimple Kripto Kanadalı Menkul İdaresi (CSA) tarafından Kanada’da faaliyet yetkisine sahip tek kripto varlık platformudur.

Kamu lansmanından önce Wealthsimple Crypto beta sürümünde mevcuttu ve Kanadalıların platformu kullanmaya davet edilmek üzere bir bekleme listesine katılmalarına izin veriyordu. Wealthsimple temsilcilerine göre, şimdiye kadar 130.000’den fazla Kanadalı bekleme listesine katıldı.

Wealthsimple, kendi sıcak veya soğuk cüzdanlarında herhangi bir kripto para birimi varlığını tutmayacaktır. Wealthsimple’ın genel danışmanı Blair Wiley, Wealthsimple’daki kripto saklama hizmetinin Cameron Winklevoss ve Tyler Winklevoss tarafından kurulan Amerika Birleşik Devletleri merkezli büyük bir dijital varlık platformu olan Gemini tarafından sağlandığını söylüyor .

Wiley’e göre Gemini ile işbirliği, Wealthsimple Crypto’nun Kanada’da düzenlenmesine katkıda bulunan faktörlerden biri. Yönetici daha önce , çok fazla hizmet sunmaya çalışmanın, tamamen düzenlenmiş bir borsa haline gelmeye engel olabileceğini söyledi ve şunları belirtti:

“Muhtemelen en basit açıklama, bizden önce gelenlerin her şeyi yapmaya çalıştığıdır – müşteriler için kripto alıp sat, bir borsa işlet, müşterilerin satın aldığı kriptoları elinde tut […] Ve bu faaliyetlerin her birinin kendi uzun yasal gerekliliklerin listesi. Bir işletme tüm bunları yapmaya çalışırsa, düzenleyici onayı almayı çok daha zor hale getirir. “

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.