Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,293.11
+757.12
Ethereum
$3,096.79
+25.26
Litecoin
$81.63
+0.48
DigitalCash
$29.92
+0.75
Monero
$118.28
+1.67
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.39
+0.13
Dogecoin
$0.16
0

Kanadalı Milyarder İş Adamından Kripto Para Madenciliğine Dev Adım!

0 412

Kanadalı milyarder iş adamı ve girişimci Kevin O’Leary, kripto para madenciliğine dev bir adım atmaya hazırlanıyor! Bugün YouTube üzerinde yayınlanan bir röportajda konuşan deneyimli isim kripto para madenciliğine yatırım yapmayı planladığını duyurdu. İşte detaylar..

Kripto Para Madenciliğine Yatırımlar Kapıda!

Son dönemlerde özellikle Orta Doğu’ya seyahat ettiğini belirten milyarder isim Bitcoin madenciliğine yatırım yapmanın yollarını aradığını belirtti. Bunun için de madencilik şirketlerine yatırım yapabileceği düşünülüyor. Ancak ünlü ismin sözlerine göre kendisinin yatırımları öncelikli olarak yenilenebilir enerji kullanan madencilik şirketleri olacak.

Bitcoin madenciliği alanının bu yıl da önemli ölçüde gelişeceğini belirten iş adamı, 2-3 yıl içerisinde devlet fonlarının da BTC madenciliği alanına kayabileceğini düşünüyor. Özellikle de sürdürülebilir enerji kullanan şirketlerin bu fonlardan daha fazla pay koparması beklenmekte. Buna ek olarak kendisine ait madencilik operasyonları fikrine de ilgi duyduğunu belirten Kevin O’Leary, şu açıklamayı yaptı:

Her zaman kendi açtığım madencilik operasyonlarına sahip olmayı istedim ve muhtemelen bu yıl içerisinde bunu gerçekleştireceğim.

Yatırımcıların Madencilik Şirketlerine Olan İlgisi

Kripto para madenciliğinin dev bir sektöre dönüşmesi yatırımcıları da bu alana çekmiş gibi görünüyor. Birbirine bağlı sektörleri de geliştiren madencilik şirketleri 2021 yılında dev yatırımların odağında oldu. Özellikle de ünlü iş adamının da belirttiği gibi sürdürülebilir enerji ile bunu yapan şirketler bu yıl pastadan önemli bir pay alacak gibi duruyor.

LinkedIn Üzerindeki Kripto Para İş İlanları %400’e Yakın Artış Gösterdi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.