Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$66,732.52
-328.44
Ethereum
$3,232.17
+13.1
Litecoin
$85.24
-0.39
DigitalCash
$31.37
-0.6
Monero
$120.86
-1.19
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$28.31
-0.19
Dogecoin
$0.16
-0

FOMO Piyasalara Dönerken Bu DeFi Tokenları Artmaya Devam Ediyor

0 415

FOMO Piyasalara Dönerken Bu DeFi Tokenları Artmaya Devam Ediyor

Fırsatı kaçırma korkusu, iki yıldan uzun bir süredir göreceli yokluğun ardından kripto alanına geri dönüyor olabilir. Birkaç DeFi tokenı, protokol yükseltmeleri yakınlaştıkça ve likidite ivme kazandıkça artıyor.Geçtiğimiz ay boyunca, DeFi piyasaları spekülatörler ve yatırımcılar yüksek faiz oranları ve verim elde etme fırsatları karşılığında kripto teminatı yatırmak için acele ederken % 90 büyüdü.

Mevcut yörünge devam ederse, bu ay 2 milyar dolarlık bir dönüm noktasına ulaşılacak. Bu rakam, 260 milyar dolarlık toplam kripto para birimi piyasa değerine kıyasla hala küçük, ancak bu embriyonik Ethereum tabanlı finansal ortamın hızlı büyümesinin bir kanıtı.

DeFi Tokenları Artıyor – 0x Günün Gözdesi

DeFi ile ilgili bir dizi token, son 24 saat içinde çoğunlukla düz işlem gören kripto kardeşlerinden ayrışıyor ve daha iyi performans gösteriyor. Altcoinler, genel olarak, 2020’de çok az şey yaptı ve toplam kripto piyasası bu yıl sadece % 35 oranında genişledi. Nispeten, DeFi yıl başından bu yana değer  açısından % 170 arttı.

Günün sükse yapanlarından biri, ZRX tokenının % 23 artmasıyla 0,40 doların üzerine çıkan 0x protokolü. 0x, Ethereum ağında kripto varlıklarının eşler arası alışverişini sağlayan merkezi olmayan bir borsa tabanlı protokoldür.

ZRX price

ICO patlaması sırasında 2,40 dolara pompalanan ZRX tokenına yönelik momentum, bu hafta Matcha olarak adlandırılan kendi DEX’in lansmanı ile yönlendirildi. Ekip, basit arama işlevselliğine ve çok çeşitli token swaplarına sahip yeni bir DEX türünün DeFi için yeni olan traderlara hizmet edeceğinden emin.

0x pazarlama müdürü Matt Taylor, çok daha iyi bir tasarım ve kullanıcı deneyimi sunması nedeniyle Matcha’yı, Robinhood’a benzetiyor. DeFi alanının daha geniş bir şekilde benimsenmesi ve kitleleri çekmesi için kullanılması daha kolay bir şeye ihtiyaç duyuyor.

Şu anda, sistemler ve platformlar biraz karışık olabilir ve bu da bir miktar teknik uzmanlık gerektirir. Protokol bloğu, çoğu borsa ve DeFi ürününün kullanıcıların uzman olmasını gerektirdiğini itiraf ediyor.

Matcha, emirleri çeşitli platformlarda ve sağlayıcılarda bölmek için akıllı emir yönlendirmeyi baz alan 0x API’yı kullanarak fiyatları topluyor. Emirlerin altında Matcha, en iyi fiyatları bulmak için 0x Mesh, Kyber, Uniswap, Curve, Oasis ve kendi özel likidite kaynaklarını kullanıyor.

Yeni DEX, stablecoin tabanlı işlem çiftleri ve Bitcoin’e ek olarak çeşitli ERC-20 tokenları sunuyor. Alanın daha kullanıcı dostu platformlara ihtiyaç duyduğu son derece açık. Matcha bu dost platformlardan biri olabilir.

Kyber Network Güncellemesine Az Kaldı – KNC Yükseliyor

Kyber Network’ün KNC’si şu anda hareket halindeki bir başka DeFi tokenı. Birkaç gün içinde, KNC neredeyse % 50 oranında yükseldi ve son iki yılın en yüksek seviyesi olan 2 doların biraz altında kaldı. Token 2 doların üstüne çıktığı son zaman, kripto piyasalarının tüm zamanların en yüksek seviyelerinden çöktüğü Mayıs 2018 idi.

KNC price

Kyber Network’teki yükseliş, birkaç gün içindeki büyük bir yükseltmeden kaynaklanıyor. Bu durum FOMO’yu harekete geçiriyor. Blog gönderisine göre, Katalyst yükseltmesi 7 Temmuz’da yayınlanacak.

Yükseltme, DeFi için merkezi olmayan likiditeyi artırmayı amaçlayan bir dizi önemli teknik iyileştirmeyi içerecek.

Kyber Network

Katalyst başlatıldıktan sonra, KNC sahipleri KyberDAO’daki tokenlarını stake edebilir ve çabaları için ödüller (ETH’de) kazanırken önemli teklifler ve parametreler üzerinde oy vererek protokolü yönetebilirler.

Gelato Mainnet’te Piyasaya Sürüldü

İlgili bir gelişme olarak bugün  ana ağda Gelato adlı bir Ethereum Otomasyon Protokolü başlatıldı. Resmi açıklamaya göre Gelato, geliştiricilerin Ethereum’da akıllı sözleşme uygulamalarını otomatikleştirmeleri için bir araç.

Geliştiriciler kendi röle altyapılarını inşa etmek ve bunlara güvenmek yerine, Gelato’ya bağlanabilir ve hiçbir zaman saklama hizmeti olmayan, otomatik dapp’ler oluşturabilirler.

Gelato, hızlı gaz / gwei fiyat referans oracle’ina yerleşik erişim için piyasa lideri merkezi olmayan oracle Chainlink ağına entegre edilmiştir.

Otomatik dApp’lar, MakerDAO, DeFi Saver ve Set Protocol gibi bir dizi DeFi protokolü tarafından kullanılıyor. Teminat altına alınmış pozisyonları tasfiye etmek için otomatik tasfiye önleme mekanizmaları, portföy yeniden dengeleme ve borç pozisyonlarının teminat oranlarının izlenmesi için kullanılabilirler.

Bugün artış sağlayan bir diğer DeFi tokenı ise REN. Token, son 24 saat içinde % 20 oranında sıçradı ve tüm zamanların en yüksek seviyesi 0.18 dolara ulaştı.

zkRollup DEX ve ödeme protokolü Loopring de geçtiğimiz gün % 20’lik benzer bir artış yaşadı.  Merkezi olmayan tahmin piyasaları protokolü Augur da çift haneli kazançlar görüyor. DeFi tokenları dijital varlık dünyasının yeni sevgilileri durumunda.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.