Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,034.88
+1586.71
Ethereum
$3,061.46
+55.38
Litecoin
$82.18
+2.45
DigitalCash
$29.75
+1.17
Monero
$119.16
+3.88
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.31
+0.82
Dogecoin
$0.16
+0.01

Bu NFT Koleksiyonu, Yeni Bir Bored Ape Olma Yolunda İlerliyor!

0 463

Azuki adındaki bir NFT koleksiyonunun yeni Bored Ape Yacht Club olma yolundaki ilerlemesi dikkatleri üzerine çekti. Son dönemlerde giderek daha popüler bir hale gelen Azuki NFT koleksiyonu için çeşitli çalışmalar devam ediyor.

Azuki, 2022’de popülaritesi artan ve animeden ilham alan 10.000 NFT’den oluşan bir koleksiyondur. Buna ek olarak Bored Ape Yacht Club’ın ilk yol haritasını anımsatan birkaç yükseliş verisi, Azuki’nin hızlı yükselişine katkıda bulunmuş durumda.

Azuki NFT Koleksiyonu Hızla Değerleniyor

Son dönemlerde hızla değerlenen Azuki NFT koleksiyonunun bu performansı dikkatleri üzerine çekmiş durumda. NFT sahipleri için çeşitli airdrop ve etkinlikler düzenleyen Azuki ekibinin bu performansı Bored Ape Yacht Club’a benzer bir ilerleyiş olduğunu gözler önüne serdi.

Azuki projesinde maymunların bir yat kulübünün üyeleri olarak görülmesine benzer şekilde, Chiru Labs, Azuki için sahiplerinin “sanat, topluluk ve kültürün sihir yaratmak için kaynaştığı bir internet köşesi” olan The Garden’a erişebilecekleri bir vizyon ortaya kondu. Topluluk üyeleri ise bu projede “İnternet patencileri” olarak adlandırılıyorlar.

Azuki #8985 Kaynak: OpenSea

Azuki NFT koleksiyonunda popüler kart oyunu Pokémon’dan ilham alan kendine özgü anime stili sayesinde kısa sürede önemli bir ivme yakalandı. Azuki web sitesinde yer alan bir notta, “Azuki çekirdek ekibinin çoğu NFT’lere NBA TopShot aracılığıyla girdi; burada bir NFT paketi açmanın, o günkü ilk Pokémon kart paketini açmakla aynı duyguları uyandırdığı”. sözü yer alıyor. Projenin arkasındaki anonim ekip, kripto alanının ötesinde, Google ve Facebook gibi büyük teknoloji firmalarında deneyime sahip olduğunu söylüyorlar.

Azuki Ürünlerinin Taban Değeri Artışta

Flips.finance üzerinden elde edilen verilere göre Azuki ürünlerinin taban değeri 3 Nisan gününde 34.45 ETH’ye kadar çıktı. Taban değerin hızla yükseldiği projede NFT sahiplerinin sayısı da artmaya devam ediyor.

The Sandbox İle Ledger’den Metaverse Alanında İşbirliği

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.