Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,757.17
+1322.72
Ethereum
$3,562.91
+63.14
Litecoin
$94.23
+0.71
DigitalCash
$38.31
+0.43
Monero
$135.08
-2.64
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$32.55
+0.79
Dogecoin
$0.22
+0.03

Brezilya Senatosu, Kripto Para Yasa Tasarısını Onayladı

0 456

Brezilya Senatosu, kripto para birimleri için yeni tanıtılan politikayı onayladı ve projeyi Temsilciler Meclisi’ne taşıdı. Tasarının yasa olarak kabul edilebilmesi için Kongre temsilcileri tarafından onaylanması ve Başkan Jair Bolsonaro tarafından imzalanması gerekiyor.

Brezilya Senatosu Kripto Paralara Yeşil Işık Yaktı!

Brezilya Senatosu, daha fazla netlik sağlamayı ve kullanıcıları ülkede meydana gelen çeşitli kripto para dolandırıcılıklarından korumayı amaçlayan bir kripto para yasasına yeşil ışık yaktı. Proje şu anda  tartışmaktan, onaylamaktan veya reddetmekten sorumlu olan Meclis tarafından değerlendiriliyor.

Senatör Flávio Arns, Senatör Styvenson Valentim, Senatör Soraya Thronicke ve Federal Milletvekili Aureo Ribeiro son metne katkıda bulunan isimlerden oldu. Daha önce yerel medyada, 2. çeyreğin sonuna kadar kripto para yasasının onayını almak için adımlar attığını bildirmişti.

Tasarının tartışılması sırasında raportör Iraja Abreu şunları söyledi:

Bugün burada kripto para düzenlemesi konusunda oy kullanabilmemiz için raporla ilgili tartışmaları yoğunlaştırdık. Merkez Bankası her zaman Kongre’den bu boyutta sahip olduğu düzenleyici çerçeve hakkında bir pozisyon almasını istedi.

NFT konusu yönetmelik kapsamından çıkartıldı ve bu cihazların özel nitelikleri nedeniyle regülasyonu başka bir yasa tasarısına bırakıldı. Ancak belge, ülkenin sabıka kaydını, “sanal mülk, menkul kıymetler veya finansal varlıklara hizmet sunumunda dolandırıcılık” olarak adlandırılan yeni bir suçu içerecek şekilde değiştiriyor ve iki ila altı yıl arasında para cezası ve para cezası veriyor. Böylece kripto para alanındaki dolandırıcılıkların önlenmesi planlanıyor.

Saddle Finance, Hack Saldırısında 10 Milyon Dolar Kaybetti

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.