Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$67,857.67
+788.82
Ethereum
$3,254.28
+0.17
Litecoin
$71.34
+0.45
DigitalCash
$26.78
+0.44
Monero
$161.31
-13.85
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$22.89
+0.41
Dogecoin
$0.13
+0.01

Bitci Şimdi de Brezilya Futbolunu Dijitalleştirmeye Hazırlanıyor

0 451

Ülkemizin en büyük blockchain şirketlerinden biri olan Bitci büyümeye devam ediyor. Avrupa’da birçok başarılı ortaklığa imza atan şirket şimdi de Brezilya futbolunu dijitalleştirmeye hazırlanıyor. Bunun için bir anlaşma içerisinde olan Bitci’nin Brezilya milli takımı için taraftar token üreteceği açıklandı. Ayrıca buna ek olarak da futbolcuların özel NFT projelerinin üretimi de yine Bitci Teknoloji tarafından yapılacak.

Bitci Teknoloji Brezilya’da

Brezilya Erkek ve Kadın A Milli Futbol Takımları’nın yanı sıra U-20, U-17 ve U-15 takımları ile de anlaşan Bitci Brezilya ile önemli bir anlaşmaya imza attı. Yapılan açıklamalara göre 3+2 yıllık olarak belirtilen anlaşma sürecinde Brezilya futbol takımının tüm blockchain projeleri Bitci Teknoloji tarafından üretilecek. Bu kapsamda birçok başarılı anlaşmaya imza atan Bitci şirketinin CEO’su Onur Altan konuya dair şu açıklamalarda bulundu:

 “Bu önemli iş birliğiyle birlikte, teknolojimizi Güney Amerika’ya taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yediden yetmişe herkesin büyük beğeniyle takip ettiği; yapılan bağımsız araştırmalara göre de dünyanın en çok izlenen milli takımları arasında başı çeken Brezilya’nın Blockchain alanındaki tek iş ortağı olmak bizler için büyük gurur verici. Umuyoruz bu iş birliği onlara daha nice başarılar getirecek. Gelecek dönemde hayata geçireceğimiz taraftar token ve NFT projelerimizi, Brezilya taraftarlarıyla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz”

Dünyanın dört bir yanında kulüplerle başarılı anlaşmalara imza atan şirketin bu anlaşması da büyük ses getirdi. En başarılı milli takımlardan biri olan Brezilya futbol takımlarının Bitci ile çalışıyor olması şirketin prestiji açısından da büyük bir avantaj olarak görülüyor.

El Salvador Hükümeti Bedava Bitcoin Dağıtmaya Hazırlanıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.