Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,690.85
+769.84
Ethereum
$3,160.82
+28.62
Litecoin
$84.44
-0.08
DigitalCash
$30.63
+0.06
Monero
$120.11
+0.14
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.55
-0.26
Dogecoin
$0.15
-0

Binance’ten “Bifinity” Adında Yeni Ödeme Teknolojisi Hamlesi

0 336

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’ten “Bifinity” adında yeni bir ödeme teknolojisi duyurusu yapıldı. Fiat paralar ile kriptolar arasında direkt bir bağlantı kurulmasına imkan tanıyan Bifinity sistemi hali hazırda Binance tarafından kullanılan teknolojiye ev sahipliği yapıyor. İşletmelerin ödeme almasında büyük bir kolaylık sağlaması beklenen teknolojiye ilgi ise oldukça fazla.

Diğer Ödeme Sistemleri ve 50 Kripto Para İle Uyumlu

Şirketten yapılan açıklamaya göre Bifinity şu anda Mastercard ve Visa gibi ödeme sistemleri ile uyumlu şekilde çalışabiliyor. Buna ek olarak 50 kripto para ile de anlık işlem imkanı sunan teknoloji için şu ifadelere yer verildi:

“Kripto para endüstrisi ve Web3 ekosistemi her geçen gün büyüdükçe, biz de fiat ve kripto paralar arasındaki boşluğu kapatacak olan ve geleneksel finans ile hem merkeziyetsiz hem de merkezi kripto para endüstrisini birbirine bağlayacak bir köprü oluşturmak için daha fazla talep alıyoruz. Binance olarak bizim amacımız her zaman küresel çapta paranın özgürlüğünü sağlamaktır. Bifinity ile birlikte kitlesel kripto benimsenmesini hızlandırmak istiyoruz”

Çeşitli cüzdan sağlayıcıları ile de uyumlu olacağı açıklanan Bifinity için Safepal ve Ziliqa ile ortaklık yapılacağı belirtiliyor. Latin Amerika bölgesine açılmayı hedefleyen bu yeni girişim için Paysafe ile de ortak bir şekilde çalışılacak. Böylece Binance tarafının bölgede önemli bir pazar payına sahip olması bekleniyor.

Şirketten yapılan açıklamalarda Web3 ekosistemine uyumlu olacağı belirtilen Bifinity için NFT entegrasyonu da kapıda:

“NFT tarafında da kısa zaman içinde gerekli entegrasyonlar sağlanacak ve kullanıcıların merkeziyetsiz borsa cüzdanlarını bağlayarak farklı platformlarda NFT alıp satmalarına da imkan tanınacaktır”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.