Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,700.38
-1114.34
Ethereum
$3,045.09
-54.7
Litecoin
$82.58
+1.4
DigitalCash
$29.82
+0.19
Monero
$117.82
-0.19
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.09
-0.02
Dogecoin
$0.15
-0

Binance, Rus Kullanıcılara Sert Kısıtlamalar Uygulamaya Başlıyor!

0 419

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Rus kullanıcılar için önemli bir karara imza attı. Bu kapsamda da kullanıcılar eğer belirli bir limitin üzerinde bakiyeye sahipse çeşitli kısıtlamalara tabi tutulacaklar. İşte detaylar…

Rus Kullanıcılara Binance’te Kısıtlama

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş tüm dünyanın gündemini meşgul ediyor. Bu kapsamda saldırıları sonucunda da Rusya’ya birçok ülke ve kurumdan yaptırım uygulanmakta. Özellikle de finans alanında ağır kısıtlama bombardımanına tutulan Ruslar için yeni kısıtlamalar da kapıda. Söz konusu kısıtlamaların sonuncusu da Binance tarafından geldi. Bu kapsamda da daha sert “Müşterini tanı” prosedürü uygulanacağı belirtildi.

Binance tarafından Rus kullanıcılar için “Müşterini tanı” prosedürü kapsamında çeşitli kısıtlamalar geldi. Bu kısıtlamalardan ilki de 10 bin euro ve üzeri bakiyeye sahip kullanıcıları kapsıyor. Rus kullanıcılar eğer 10 bin eurodan fazla bakiyeye sahipse artık kişi ya da kurumların adres bilgilerinin de isteneceği belirtildi. Konu hakkında Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı bakan yardımcısı tarafından da şu açıklamalar geldi:

“25 Nisan’dan itibaren Binance borsası, 10 bin eurodan fazla bakiyesi bulunan Rus vatandaşlarına kısıtlama getirecek. Sadece işlem ve para yatırma seçenekleri bloke edildikten sonra para çekebilecekler.”

Binance tarafından alınan kararla birlikte Rus kullanıcılar, “Sadece para çekme” moduna geçtikleri zaman trade yapamayacaklar. Bu moda geçildiğinde ise ekstra kontrollerin uygulanacağı belirtiliyor.

Binance’ın uyguladığı bu yasaklar şu an için sadece Rus kullanıcıları kapsıyor. Buna ek olarak, Rus vatandaşı olan ancak Rusya’da yaşamayan kullanıcılarsa kısıtlamalardan etkilenmeyecekler. Kullanıcıların bu kısıtlamalardan muaf kalmaları için adres doğrulamalarını tamamlamaları gerekiyor. Yine 10 bin euronun altında bakiyeye sahip olan kişiler de kısıtlamalardan etkilenmeyecekler.

Avalanche (AVAX) Ağındaki Kilitli Değer 17,4 Milyar Doları Aştı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.