Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$63,412.46
+1723.16
Ethereum
$3,064.60
+56.59
Litecoin
$81.15
+0.41
DigitalCash
$29.21
+1.33
Monero
$116.93
-1.48
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.20
+0.53
Dogecoin
$0.15
0

Binance Malezya’daki Erişim Kısıtlamaları Hakkında Açıklama Yaptı

0 537

Son günlerde başı düzenleyiciler ile belada olan Binance bugün yeni bir açıklamada bulundu. Özellikle de Malezya’daki erişim kısıtlamaları hakkında konuşan şirket “dünya genelindeki regülatörlere yardımcı olmaya hazır olduğunu” belirtiyor.

Malezya’dan Kısıtlama Kararı

Malezya’dan alınan kısıtlama kararının ardından faaliyetlerini tamamen çekmek durumunda kalan Binance kullanıcıların siteye olan erişimlerini engelleyecek. Buna ek olarak sitenin Telegram grubuna da Malezyalı kullanıcıların katılamayacağı biliniyor. Binance sözcüsünün konu hakkındaki bir açıklaması ise şu şekilde:

“Menkul Kıymetler Komisyonunun bildirisinden haberdarız ve Binance.com’un Malezya merkezli faaliyet göstermediğini söyleyebiliriz. Binance, adil bir çalışma ortamı oluşturabilmek için gerekli en uygun yolu bulma konusunda dünya genelindeki regülatörlere yardımcı olmaya hazırdır.”

Malezya’da yaşananlara ek olarak şirketin Hindistan hükümeti tarafından da incelemeye alındığı biliniyor. Özellikle de ülkede bazı bahis çetelerinin Binance’e ait olan ve Hindistan’da faaliyet gösteren WazirX’i kullanıp kullanmadıklarını araştırdıkları öğrenildi. Eğer bu araştırmada da borsa üzerinden kara para aklanıldığına dair kanıt bulunabilirse bu sefer şirketin işi gerçekten zor olacaktır.

Başarılı Analistten Bitcoin (BTC) Yatırımcılarına Önemli Uyarı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.