Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$70,540.48
+319.3
Ethereum
$3,572.43
-12.72
Litecoin
$94.64
-3.05
DigitalCash
$38.35
+0.13
Monero
$136.75
-1.35
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$32.23
+0.45
Dogecoin
$0.22
+0.03

Binance, Kullanıcılarını Bu Tarz Mesajlara Karşı Uyarıyor

0 500

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri olan Binance, kullanıcılarını gelebilecek her türlü dolandırıcılık mesajlarına karşı uyardı. Binance Türkiye ekibi tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda kullanıcıların buna dikkat etmeleri gerektiği vurgulanıyor. Aksi bir taktirde varlıklarınız tehlikeye düşeceği için hiç istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. İşte Türkiye ekibinden gelen o mesaj:

Son dönemlerde kripto paraların giderek yaygınlaşması dolandırıcıların da iştahını kabartmış durumda. Hemen hemen herkese gelmeye başlayan kripto para mesajları artık hem SMS hem de çeşitli sosyal kanallar aracılığıyla ulaştırılabiliyor. Özellikle sektöre yeni atılan yatırımcıları hedefleyen bu girişimlerle her ay yüz binlerce dolarlık varlığın çalındığı bilinmekte.

Dolandırıcıların son dönemlerde kişileri ağına düşürmek için kullandığı en yaygın yöntem alan adı benzerliği ve website yönlendirmeleri oluyor. Özellikle de dalgınlık anında kolayca kapılabilen bu dolandırıcılık girişimlerine karşın dikkatli olmalısınız. Bunun için de borsaya giriş yapmak amacıyla tarayıcı imleme sistemini kullanmanız işinize yarayacaktır. Böylece sahte reklam veya yönlendirmeler amacıyla dolandırıcıların ağına düşmekten kurtulabilirsiniz. Buna ek olarak işlemleri doğrudan telefonunuzdan yapmak da yine sizleri çeşitli dolandırıcılık girişimlerinden koruyabilir. Son olarak da hesabınızda iki adımlı doğrulama sistemlerini aktif tutmayı unutmamalısınız.

ETH Balinaları Milyonlarca Dolarlık Yearn Finance (YFI) Satın Alıyor

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.