Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$61,392.06
-2559
Ethereum
$3,002.69
-87.58
Litecoin
$80.06
+0.9
DigitalCash
$28.09
+0.07
Monero
$118.12
-5.79
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$25.68
-0.64
Dogecoin
$0.15
-0.01

Binance, Kanada’nın Bir Eyaletinde Faaliyetlerini Durdurma Kararı Aldı

0 366

Dünyanın en çok kullanılan kripto para borsalarından biri olan Binance, Kanada’nın Ontario eyaletinde faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Hafta içerisinde Ontario Menkul Kıymetler Komisyonuna (OSC) mektup gönderen şirket, bölgede faaliyetlerini durduracağını açıkladı. Bundan sonra Ontario bölgesinde bulunan kişiler Binance üzerinden hesap açamayacaklar. Buna ek olarak müşterilerin muafiyetlerinin ve geri ödemelerinin yapılacağı duyuruldu.

Binance tarafından yapılan açıklamada bölgede bulunan müşterilere işlemlerinin kapatılmaları tavsiye edildi. Buna ek olarak OSC tarafından 90 günlük bir süre verildiği duyuruldu.

İlk olarak geçtiğimiz yılın Haziran ayında Binance’ın Ontario’da hizmet vermeyeceğine dair haberler yapılmıştı. Ancak o dönem bir aksiyon almayan borsanın anlaşmazlıkların devam etmesi sonucu bu karara varmış olabileceği düşünülüyor.

Kanada’nın Ontario eyaleti şu anda kripto para borsaları ile sorunlar yaşamaya devam ediyor. Bu konuda katı bir tutumu olan eyalet farklı borsalara da yaptırım hazırlığında olabilir. Bitfinex, OKX, Bybit, KuCoin ve Polo Digital Assets gibi birçok borsa şu anda yaptırım ihtimalleri içerisinde. Buna ek olarak eyalet tarafından geçmiş, şu anki ve gelecekteki tüm ihlallerinden dolayı Binance’e dava açılabileceği açıklandı.

Arap Bölgesel Fintech Grubu, SWIFT Alternatifi Olarak Ripple’ı Gösterdi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.