Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$62,709.84
-1689.77
Ethereum
$3,095.28
-52.38
Litecoin
$86.47
+1.98
DigitalCash
$29.62
-0.74
Monero
$119.67
-1.27
Nxt
$0.00
-0
Ethereum Classic
$26.87
+0.53
Dogecoin
$0.14
-0

Binance CEO’su CZ, Yatırımcıları Bu Dolandırıcılığa Karşı Uyarıyor

0 312

Dünyanın en popüler kripto para borsalarından biri olan Binance’ın müşterileri son zamanlarda yoğun bir dolandırıcılık saldırısı altında. Hackerlar tarafından son günlerde en yoğun şekilde başvurulan saldırı yöntemlerinden biri de telefonlara gönderilen SMS’ler oluyor. Sosyal medyada da çokça tepki gören bu olaya ilişkin Binance CEO’su CZ tarafından yatırımcılara bir uyarı geldi. İşte detaylar..

Sahte Binance SMS’lerine Aldanmayın!

Binance kullanan kişiler son zamanlarda “pishing” olarak bilinen oltalama saldırıları ile karşı karşıya. Bu saldırı çeşidinde saldırganlar kişilerin cep telefonlarına bir SMS yollayarak onları Binance benzeri bir siteye çekmeye çalışıyor. Bu site tıpkı Binance web sitesi gibi görünse de adres olarak farklı ve tamamen dolandırıcılara ait. Sizler bu sahte site üzerinde yer alan forma bilgilerinizi girdiğinizde ise iş işten çoktan geçmiş olabiliyor. Bu yüzden de telefonunuza veya sosyal medya hesabınıza gönderilen linklere karşı dikkatli olmalısınız.

Binance CEO’su CZ tarafından yapılan duyuruda kullanıcıların sahte web sitelere karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi. Buna ek olarak oltalamaya düşmemek için de doğrudan Binance.com adresinin tarayıcı çubuğuna yazılarak siteye erişim sağlanması tavsiye ediliyor. Böylelikle her zaman gerçek web sitesine erişim sağlayabilir ve güvenle işlem yapabilirsiniz.

Solana (SOL) Tekrardan 100 Doların Üzerine Çıkmayı Başardı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.