Türkiye'nin Coin Haberleri - Bitcoin Haber
Bitcoin
$64,535.89
-323.07
Ethereum
$3,151.14
-20.52
Litecoin
$83.96
-1.71
DigitalCash
$30.75
-0.17
Monero
$120.22
-0.25
Nxt
$0.00
0
Ethereum Classic
$26.43
-0.62
Dogecoin
$0.15
-0

Amazon CEO’sundan Kripto Paralar Hakkında Önemli Açıklama

0 405

Amazon CEO’su Andy Jassy, kısa bir süre önce katıldığı röportajda kripto paralar hakkında önemli açıklamalar yaptı. Sektörü heyecanlandıran bu açıklamalarla birlikte şirketin bu alana bakışının daha ılımlı olacağı iddiaları ortada dolanıyor. Özellikle de kripto ile ödeme alma konusundaki iddialar giderek artmakta.

Kripto Paralar Gelişiyor

CNBC’de Squawk Box programına katılan Andy Jassy, kripto paralar hakkında şu şekilde konuştu:

“Kripto paralar gelişen bir alan… Çok ciddi tartışmalar yaşanıyor. Kısa vadede perakende satışlarda kripto para ödeme seçeneği koyma gibi bir durum şu an için yok. Şu anda Bitcoin ya da NFT yatırımım yok ancak kripto paraların zamanla daha fazla büyüyeceğini düşünüyorum. NFT endüstrisi de ciddi şekilde bir büyüme kaydedecektir. Platformumuzda NFT satışlarının ileriki dönemde olması mümkün…”

Kripto paraların daha da büyüyeceğine inanan ünlü isim, sektördeki büyümenin önemi hakkında konuştu. Buna ek olarak sektörün birçok önemli dala da ayrıldığı belirtilirken NFT’ler için ayrı bir parantez açıldı. Jassy tarafından yapılan açıklamalara göre, en büyük pazaryeri konumunda olan Amazon’da ilerleyen süreçte NFT ürünleri de satılabilir.

USDC İhraç Eden Circle, ABD’de Banka Lisansı Almaya Hazırlanıyor

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.